220 voltu 380 volta dönüştürme

Monofaze bir sisteme trifaze bir jeneratörü nasıl bağlamayı dağıtmayı düşünüyorsunuz?
bir faz ve nötrü bağlayacağım
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Binaya kadar 3 faz gelir bina içi tek faz iç tesisat ayrı, yine jeneratöre kadar 3 faz çekilmeli ki Şebeke gittiğinde ATS görev yapabilsin jeneraötürn ürettiği şebekeye dağıtılsın.
 
Slm arkadaşlar benım hayretle takıp ettığım bu konu hesabını yapmadan mı bu işlere kalkılıyor. Hem iş yeri hem jeneratör alınıyor hemde şebekeden monofaze hat çekılmiş. Varsayalım çekılen hat önceden çekılmiş olsun, lakin bunu trifazeye çevirmek mı zor geliyor. Çevrılse yük dengesi daha rahatlıyacak ve her türlü sistemi kurma olanağı olmuş olacaktır. Trifaze sistemde hem mono hemde trifazeden yararlanılırken neden ıllada monofaze sistem? Bence malıyet açısındanda uygun olacağına inanıyorum ilerisi için. Kolay gelsin.
 
yanlış hatırlıyor olabılırım ENDA devir kontrol cihazlarında 220 gırış 380 volt çıkışlı olan cihazları vardı araştırmanızı tavsıye edeceğım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,160
Kullanıcılar
450,056
Son üye
atas.27

Yeni konular

Geri
Üst