ANKET: En yararlı buluş hangisidir?

bir kaç sayfadaki yazılanları okudum, bazı arkadaşların da dediği gibi hepsi birbiriyle bağlantılı ve hepsi de zamanına göre büyük buluşlar.büyük buluşlar, çünkü; öncesinde bilinmeyen, görülmemiş şeyler olmalarıdır.bizler bu açıdan şanslıyız temelde hayatı kolaylaştıracak (neredeyse) herşey bulunmuş (önemli kısmı silah sanayiinde kullanıldıktan sonra) gündelik yaşama da ayrılamayacağımız şekilde yerleşmiş olan bir çağda yaşıyoruz.ama: .... ' yı ben bulsaydım diyenler; üzülmeyin ateş, tunç, yazı, para, elektrik, yarı iletkenler, süper iletkenler bulunmuş olabilir siz de daha bulunmamış ...... lardan birini bulma şansınızı kaybetmiş değilsiniz.
Hiç kimsenin karşı çıkamayacağı bir gerçek var ki;tarihte bu güne değin tüm icatların en ÇARPICISI elektriktir ve bu yüzden yeni tanışan ve birbirinden çokta hoşlanmayan insanlar birbirlerinden elektrik alamadıklarını söylemekteler.herkese hayırlı akşamlar :)
 
En önemli buluş elektriktir. Elektrik olmasaydı şuan atm çalışmıyor olacaktı şuan bu iletiyi yazamıyor olacaktık. :)
 
Teamviewer
 
bencede ampül hala karanlıkta olabilirdik yada ateş yakıp aydınlanablrdik:)
 
En önemli buluş transistördür. Ya da tekerlek. Çok geniş bi soru. Tabi tekerlek transistorden daha yararlı. Elektrik alanında transistör.
 
slm millet
 
uzunluk,ağırlık,sıcaklı,basınç ölçü birimleri, yerçekimi,manyetik alan,elektrik,rf vs... Tüm bu buluşlar sivri bir ok oluyor ve hep birşeyi işaret ediyor bizlere...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,328
Mesajlar
916,732
Kullanıcılar
450,171
Son üye
sadullah karabulut

Yeni konular

Geri
Üst