DelpHi

Bende uygulamalarımı delphide geliştirmeyi simdilik tercih ediyorum. Anlaşılması halen diğerlerine göre basit geliyor.
 
merhaba benim elimde delphi ders notları var fakat delphi yi kuramıyorum.indiriyorum fakat kurarken kurulum esnasında kurulum yarıda kesilip kurulum iptal ediliyor.acaba bunun nedeni ne olabilir bir kaç denedim kuramadım.
 
Delphi de inise gecmis programlama araclarindan biri

Eşyanın tabiatı böyledir, her ürünün ihtişamlı günleri olur, iniş de geçer. Pazarlama ve imaj şişirme taktikleri ile kullanıcı tercihleri yönlendirilir. Marka aleyhtarlığı ya da fanatikliği müstesna olmak üzere, müşteri talepleri ile mevcut altyapı zaten proje geliştirme araçlarını belirler.

Kahveye giderken yanında oturacak sandalye taşımak isteyenler MS.NET bağımlısı geliştirme ortamlarını kullanırlar, diğerleri Delphi.
 
Pardon. Daha dikkatli olurum.
 
Kahveye giderken yanında oturacak sandalye taşımak isteyenler MS.NET bağımlısı geliştirme ortamlarını kullanırlar, diğerleri Delphi.

Bunlarin disinda bir suru secenek var
 
Delphı ınıse geçmıs diyen arakdaşa.....

Emniyet gnl müdürlüğü
Asekriye
Aselsan
Trafik ve bir çık resmi yerler delphi ile yapılmış yazılımalrı kullanır ayrıca delphı xe çıktı sen bılıp bılmeden millere yalnış öesajlar verme........... Yüz tanıma plaka tanıma gibi uygulamalar delphiile yapılmıştır ayrıca bak neler yapmış adam izle

xxl1453's Channel - YouTube

Arkadaş Hepsini Videoya Çekmiş Ve İndirme Linkleri Mevcut
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst