Diafon

Arkadaşlar banada audıo şeması lazım uzun zamandır diyafon sistemi kurmadım, yardımcı olursanız sevinirim. (3 daire için)
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
diafon merkezi kutusunun üzerinde bağlantı şeması var rengi rengine bağlıcaksın gri siyah kapı otomatiği devresidir daire içinde diafon ların üzerindeki klemesnler renklidir kırmızıyı kırmızıya bağlanır v.b zil tesisatı ayrı çekilir
 
yanlız şu var aşağıdan butona basılınca başka melodi çalacak,daire kapısına gelince başka çalacak.
 
Herkese merhabalar ! Evimde var olan zilli sistemi diafon ile değiştirmek istiyorum.3 katlı müstakil evim var ve hem kapıdan hem de alt kattaki annemlerin evinden konuşmak istiyorum.Çift zilli olması tercihim.Diafonlumu yoksa telefonlu interkom sistemleri mi daha iyi ses kalitesi konusunda .Marka ve model verebilirmisiniz model konusunda. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

audi markalar çok iyi sorunsuz kesilikle kullan
 
audi marka diafonlar çokiyi ihtiyacını karşılayacaktır
 
audio nun katlar arası konuşmayı sağlayan cihazları var vede gizliliği var ve santralsiz bir audio yetkili bayiine gidersen sana yardımcı olacaklardır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,240
Mesajlar
916,102
Kullanıcılar
450,049
Son üye
elm3ss

Yeni konular

Geri
Üst