gmt plc markada transmıtor okuma hatası

Katılım
11 Mar 2015
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
33
S.a hayırlı aksanlar Hidrolik pres imalatı yapıyoruz Plc ile kontrol edıyoruz ama hep sorun cıkıyor
30 veya 50 baskıdan sonra ayarlar kendılıgınde bozuluyor ne yaptıysak çözemedım fyetkili satıcı baglandıgında o ara duzgun calısıyor yarım saat sonra tekrar hata verıyor kalıp sıkısıyor sorunlar cıkıyor yardım edebılıcek bırı varmı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
çok genel olmuş usta.
plc ile ilgili bir arıza mı var?
 
merhaba;
set ettigin bar basıncına geldıgınde pres yukarımı kalkmıyor? oransal valf var mı makınanda yoksa sadece pompa basıncınımı okuyorsun?
 
set degeri basıncı gordugunde ornegın 50 bar ıkıncı pıstona emır verıyor 50 barı eksık verdıgınde sac pot yapıp kalıp sıkısıyor yanı degerı eksilk emır verıyor oransal valf yok normal 1/2 çift bobin valf ile çalısıyor
 
Son düzenleme:
50 bari eksik vermek ne demek? Basinc bilgisini analog giristen okuyup set ettiginiz degerin ustune cikinca cikis mi aliyorsunuz?
 
set degeri basıncı gordugunde ornegın 50 bar ıkıncı pıstona emır verıyor 50 barı eksık verdıgınde sac pot yapıp kalıp sıkısıyor yanı degerı eksilk emır verıyor oransal valf yok normal 1/2 çift bobin valf ile çalısıyor.

pompanın uzerındekı manometredekı basınc ıle operatör paneldekı bar basıncı aynı mı ? basınc transmıtterınızın topraklamasını yapın belkı arada parazitten etkılenıp yanlıs degerler gonderıyor olabılır
 
operatorle ponpadakı basınc aynı dısardan toprak cektirdik onun için ama sorun dewam edıyor
 
transmıtterınızın degiştir baska taktık bozutur dıye ama olmadı yetkılı fırma baglanınca 1 kac saat calısıyor ara ara degerler yanlıs verıyor
 
sorun yazılımdan kaynaklıymıs cozuldu tesekkurler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,722
Kullanıcılar
449,959
Son üye
çor-man

Yeni konular

Geri
Üst