Otomasyon Mühendisi Pozisyonunda İş Arıyorum.

Merhaba değerli forum üyeleri,

Ben Koray Devrengeç, Karabük Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunuyum.

Kariyerimi endüstriyel otomasyon, PLC programlama ve kontrol sistemleri alanında geliştirmeyi hedefliyorum. Üniversite eğitimim süresince Siemens S7-1200 PLC ve TIA Portal ile çalıştım. Bunun yanı sıra elektronik üretim süreçlerinde görev alarak PCB üretimi, SMD dizgi ve kalite süreçlerinde saha deneyimi edindim.

Şu anda Ankara merkezli olmak üzere PLC programlama, devreye alma, makine otomasyonu ve endüstriyel kontrol sistemleri alanlarında çalışabileceğim bir pozisyon arıyorum. Teknik konularda kendimi sürekli geliştirmeye önem veriyor, öğrenmeye açık bir yaklaşımla çalışıyorum.

Saha çalışmalarına, şehir dışı görevlendirmelere ve devreye alma süreçlerine uyum sağlayabilirim. Uzun vadede otomasyon alanında uzmanlaşmayı hedefliyorum.

Ankara başta olmak üzere uygun pozisyon, firma önerisi veya referans konusunda destek olabilecek üyelerin dönüşlerini memnuniyetle bekliyorum.

CV'mi talep eden firmalarla memnuniyetle paylaşabilirim.

Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Koray Devrengeç

Ekli dosyalar

İLK ÖNCE CV GÜNCELLENMELİ ÖRNEK CVLERİ REFERANS ALMALISIN KENDİ SEKTÖRÜN İLE İLGİLİ BU CVYE DÖNÜŞ OLMAZ

Forum istatistikleri

Konular
133,401
Kullanıcılar
459,313
Son üye
MNO

Yeni konular

Geri