Step-Up Hakkında, Acil Yardım!

Cihazın kasasını alüminyum yaptırmak istiyorum ama alüminyum iletken bir madde. Alüminyum kasa kullanmam tehlikeli olabilir mi?
 
kullanabilirsiniz tabi. alimunyuma temas ettirmeyin sadece
 
Cevaplar için çok teşekkürler.

Cihazımın tasarımında artık son noktaya geldim ve tasarım-donanım uyumu konusunda bazı problemlerim var;

Cihazın şarjı dolduğunda cihazın üstüne koyacağım ışığın yanmasını istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim, hangi lambadan kullanmalıyım? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7d/Mophie_battery.jpg / ışıkların resimdeki gibi olmasını istiyorum. Eğer bir değil de 4 ya da 5 tane ışık koyarsam, bunlar neye göre ayarlanır?

Ek: Cihazımın kasasının alüminyum olmasını istediğimi üst mesajda belirtmiştim ancak bir yıl sonra kablonun yerinden ayrılıp da kasaya değmeyeceğine garanti vermenin güç olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki ben hala kasanın alüminyum olmasında ısrarcıyım. Plastik kasalar gerçekten çok kalitesiz duruyor. Bu durumu nasıl sağlayabilirim? Kabloları güvene almanın bir yolu var mı?

Teşekkürler.
 
Tekrar Merhaba,

Cihazımın tasarımını tamamen bitirdim ve kasayı yaptırmak üzere teknik çizimini de halletmem gerekiyor ancak hala power bank devresi konusunda kararsız kaldım, teknik çizimde de bunun olması gerekiyor, bir an önce yardımınıza ihtiyacım var.

Olası bir kısa devre, ısınma gibi bir durumda cihazı korumaya alacak bir devreyi de cihaza dahil etmek istiyorum. Böyle bir devre var mı ya da böyle bir devrenin powerbank devresi ile birlikte olanı var mı?

Cihaza şarj göstergesi yapmak istiyorum (25-50-75-100) bunları nasıl yapabilirim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,271
Mesajlar
916,366
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31
Geri
Üst