Arkadaşlar ben bir buzdolobı almayı düşünüyorum ve araştırma aşamasındayım fakat aklımda bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim. SHARP SJ PT69R PLAZMA CLUSTER modelini çok uygun fiyata buldum ancak pek kullanılan bir marka olmadığı için kalitesinden ve teknik özelliklerinin çok iyi görünmesine rağmen çalışmasından pek emin olamadım.
Elektrolux buzdolapları çok iyi teknik özelliklere sahip ve çok kaliteli ama fiyatı da çok yüksek ikinci seçenek olarak bunu düşünüyorum ancak fiyatı beni düşündürüyor.
Bosch buzdolapları da çok kaliteli ama fiyatları ve teknik özellikleri hakkında pek bilgim yok.
Siemens buzdoloplarını da bir seçenek olarak düşünmekteyim.
Şimdi deneyim ve tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum siz hangi marka ve hangi model buzdolabını önerirsiniz.
Elektrolux buzdolapları çok iyi teknik özelliklere sahip ve çok kaliteli ama fiyatı da çok yüksek ikinci seçenek olarak bunu düşünüyorum ancak fiyatı beni düşündürüyor.
Bosch buzdolapları da çok kaliteli ama fiyatları ve teknik özellikleri hakkında pek bilgim yok.
Siemens buzdoloplarını da bir seçenek olarak düşünmekteyim.
Şimdi deneyim ve tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum siz hangi marka ve hangi model buzdolabını önerirsiniz.