Gezer77 ' Alıntı:
mustafa beye cevabtır.
mustafa bey evet sıemenste vede omronda tamamen o destek bana saglanmıs durumdadır.sımdı turkıyede dogru zamanda ve dogru yerden destek ıstersenız mutlaka verırler.bu kısılerdenkı sıemens ızmır bolgesınde plc ve otomasyon departmanı sorumlusu olan arkadas bana her telefonumda mutlaka destek vermıstır.omrondada taner bey vede nurcan hanım her zaman vede her sorunumda benım yanımda olmuslardır.mıtsubıshı plc konusunda ıse en-ko endustrıyel elektronıktekı arkadaslar hemen teknık desteklerını vermıslerdır.
fakat yenı yazıkkı sızınle aynı kulvarda kosan hem otomasyon uygulaması yapan hemde temsılcılık yapan fırmalar aynı destegı vermemektedır
Sayın Gezer77 siz salih Bey'e demişsiniz ki,gecenin 2 sinde arayabileceğim en özel numaranızı vereceksiniz.Sizin saydığınız Taner Bey ,Nurcan Hanım ya da diğer yetkilileri,gecenin 2 sinde en özel telefonundan,ev telefonundan mı arıyorsunuz.Ayrıca ben yazımda dedim ki,o firmalar Türkiyede 10 000 lerce PLC satmışlar.Ve ben de diyorum ki yerli firmalardan da o kadar satın alırsanız onlar da size gece gündüz teknik destek verecek bir call center kurarlar.Ama siz bunu firmanın yönetim kurulu üyesinden,ya da sahibinden -bilmiyorum- istiyorsunuz.Size desteği siemensin sahibi mi destek veriyor?Benim PLC firmam olsa ,benden 1000 tane PLC alan bir ülkeye ben de destek verecek kişiler sağlarım.Siz şimdi saydığınız kişileri gecenin 2 sinde ev telefonundan arıyorsanız,Forum yöneticimiz olarak numaraları bizimle de paylaşınız ki,biz de gece komut unutursak arayalım.Ne de olsa PLC lere aynı parayı biz de veriyoruz.
Şimdi benimle aynı kulvarda koşan,yani hem Uygulama yapan,hem de bayilik yapan firmalara gelince...Haklı çıkmak uğruna her şeyi yapar mısınız?Siz beni tanımadan,ne iş yaptığımı bilmeden bunu nasıl yazarsınız?
Ben her hangi bir firmanın bayisi değilim.Ben zaten Piyasaya otomasyon ya da her hangi bir iş yapmıyorum.Ben bir firmada ücretli olarak çalışıyorum.
Lütfen bir daha benim hakkımda bir iddiada bulunurken,ISPATLAYABİLECEĞİNİZ iddialarda bulununuz.Çünkü bir kişi hakkında bilmeden konuşmak ya da ıspatlayamacağı iddiada bulunmak doğru değildir.