gamzeon
Üye
muhtemelen elektronik kart arızalı
Neden bozulmuştur acaba, voltaj yükselip düşmesi olabilir mi? Eşya sigortası karşılar mı acaba
muhtemelen elektronik kart arızalı
güzel kardeşim rezistans üzerindeki termik atmış olabilir ya da termik yanındaki ntc bozuk olabilir Arçelik'in kurutma makinelerinde ntc ayrı satılmadığı söylenip komple rezistans ile beraber satılmaktadır fakat ntc ayrı olarak temin edilebilmektedir elimde de bol miktarda mevcut boşu boşuna rezistans almanıza gerek yok ntc 19,5kilo ohm değer göstermeliMerhaba arkadaşlar benimde Beko d 70 KT kurutma makinası normal çalışıyor ama kurutma yapmıyor resistanlari sağlam ,elektronik kartının yenisini aldım taktım yine aynı değişen bişey yok.anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz.tesekkurler.
https://urun.n11.com/yedek-parca-ve...uMAwgVLXmBegEuClLshoCPUgQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsMerhabalar, Antalyada yaşıyorum kurutma makinamda farklı bir sorun var böyle bir arızayla daha önce karşılaştınız mı hangi parçadan kaynaklanabileceği konunda fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Makine başlata basınca çalışmıyor motor dönmek istiyor ama onu bir şey tutar gibi ses çıkarıyor. kapağı açıp 5 derece kadar tamburu saat yönü tersine çevirip kapatınca çalışıyor bu 7-8 aydır böyle. sizce hangi parçadan kaynaklanıyor. ( Arçelik kt 3885 )
Cevap için şimdiden Teşekkürler.
Herkese merhaba. Ariston kurutma makinemde çamaşırları kurutmama nerdeyse ıslak bırakma problemi yaşıyorum. Kondenser temizledi filtreler temizlendi ve su haznesi boşaltıldı ama aynı sorun devam ediyor. Normalde iki saat olan programı 15 dk da bitiriyor makine ve çamaşırları ıslak bırakıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim kolay gelsin.