sayın forum dostlarım tum sayfayı okudum ve bılgılerınızın guzellıgını gordum benimde bır kac sorum olacak benimde indesit marka eskı bır çamaşır makınam var be beyın dedikleri kumanda yerı bozuk uzun zamandır. diger yerlerı saglam ben bu beynı degıstırmeye gucum yok acıkcası . bırazda elektırık bılgım var kendımce bısıler yapmak ıstedım yapmak ıstedıgım ıse ben bu camasır makınasını otomatık degılde manuel olarak calıstırmak ıstıyorum motor hakkında fazla bılgıl olkmadıgı ıcın resım ekleyecegım yanı sole bısıler yaptım su almaya bır anahtar su bosaltmaya bır anahtar kapak kılıdıne bır anahtar su ısıtmaya bır anahtar koydum ama motorun bağlantısını anlayamadım 6 kaplo gırısı var hangısıne nasıl elektırık verecegım de normal yıkama yıkarken -tersıne donme ve sıkma yaptıracakgım bunu bulamadım dıgerlerı hazır sekılde bekliyor ve bılgılerınıze ıhrıyacım var yanı camasır makınasını manuel hale getırdım sayılır motor yıkama bolumu harıc. simdiden yardımlarınızı beklıyorum istedigim bılgı su renktekı kaploya + - elektırık ver gıbı bılgıler umarın anlatabılmısımdır sımdıden saygılar cok tesekkurler
not motor saglam hız kontrol kartı saglam
beyini ben 20 tl karşılıgında size ulaştırabilirim .sizde makinanızın orjinalligini bozmamış olursunuz.