Çarpana göre AG veya OG olduğunu anlama

Katılım
24 Haz 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
41
İyi günler arkadaşlar faturada bulunan çarpan değerine göre tüketicinin ag veya og bağlantısı olduğunu anlayabilir miyiz ?

Teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
çarpan değerine göre akım tr larının dönüşüm oranını bilebilirsin. AG-OG bağlantı gurubunu öğrenmek için faturada tarife kodu yazan kısımda, dağıtım sistemi kullanıcısı ise :AG Bağlantı iletim sistemi kullanıcısı ise : OG bağlantı gurubudur.
 
Çarpanı kullandığın akım trafoları belirler.Arkadaşın açıklaması için teşekkürler +pop...Onu bilmiyordum çünkü çok iyi oldu...:)
 
aklıma gelmişken bir ilave,eğer faturada bakır kaybı[ diye tedaşın iteklediği sarfiyat varsa özel tafodan (müşterek veya tek),öyle bişey yoksa tedaşın trafosundan enerji almaktadır. fatura çokşey anlatıyo ama en önemlisi kullandıysan yazan rakamı ödeycen arkadaş..
 
İlginiz için teşekkür ederim, peki faturada tarife kodunda dağıtım sistemi kullanıcısı veya iletim sisitemi kullanıcısı olduğu belirtilmiyorsa ve sadece ticarethane-büro-yazıhane yazıyorsa
 
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim, burdan anladığım eğer faturada iletim sistemi kullanıcısı diye belirtilmiyorsa direk ag diyebiliriz.
 
tedaş, bedaş vs vs. sitelerinde tarife kodları yazan kısımdan faturadaki kodla karşılaştırıp ne olduğunuda öğrenebilirsin.(yeni aklıma geldi)kolay gele
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,750
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst