Valla yaş 47 ye girdi. Eskiden yorulduğumu bilmezdim. Şimdi artık az eforla çok yorulduğumu hissediyorum. Cuma günü çok yoruldum işyerinde. Akşam 8 de yatıp sabah 7 de uyandım. Kendime yuh dedim. Ashabı Kehf gibi uyumuşum.
Valla yaş 47 ye girdi. Eskiden yorulduğumu bilmezdim. Şimdi artık az eforla çok yorulduğumu hissediyorum. Cuma günü çok yoruldum işyerinde. Akşam 8 de yatıp sabah 7 de uyandım. Kendime yuh dedim. Ashabı Kehf gibi uyumuşum.
beden yorgunluğunda bile kurulmuş saat gibi kalkıyordum. uzun süreler gece işinde çalıştığım için gece uykusu çok tatlı gelirdi ama yine de güneşten önce uyanırdım. 47 yaşında emekli oldum, çalışmaya devam ettim değişen bir şey olmadı.57 yaşına kadar bedenen devam ettim. hala gece 3-4 arası uyanırım. uykusuzluk rekorum 36 saatte 2 yada 3 saat uykuyla non stop çalışmaktı. gerçi o zamanlar gençtik ama acısı şimdi çıkıyor. bazen krizlerim tutuyor 2-3 gün hiç uyuyamadan dikildiğimi bilirim.
Antalya'dan tek kontak İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Eskişehir v.s. Bir çok ile gidiyordum.
Şimdi de giderim ama kendime gelmem 1 gün sürüyor. Yoruluyorum. Geçen Orduda bir iş vardı. Navigasyona baktım 1000 km. Gözüm yemedi. Ankaraya uçakla gittim. Ordan ekip arkadaşları ile araçla gittik.