Burujo
Üye
Bu güne kadar 1 tane dürüst ustaya rastlamadım. Tabiki çok vardır sözüm meclisten dışarı. Ama fazla para almak için atmadıkları takla yok. Bütün ustalarla kavgalı hale geldim ve artık usta bulamıyorum. Bu sayede kendim usta oldum. Daha 1 hafta önce kurutmamız gene bozuldu ben yoktum mecbur usta çağırdılar usta kart ile rezistans birlikte yanmış demiş 1500 istemiş insaflı ustaymış ama rezistans yanmamıştır arkasını açtığı dedim kimse bilmiyor. Yaptırmayın gelince bakıcam dedim makinanın arkası açılmamış bile kartı çıkarmış evet kart yanmış heralde kart alıp takacak hali yok du u halde 1500 gene fazla. 200 tl ye kartı tamir ettirdim taktım. Bütün makinaların tamirleri internette anlatılıyor bir çok parça 500 1000 çekmelerine rağmen internette ve yedek parçacılarda 150 200 tl. Bu belki 10. Ustam hep aynı şekilde dolandırıcılık. Bu insanlara yazık değil mi bütün servisler aynı hareketleri yaparak insanları dolandırıyor. Bunun bir çaresi de yok. Bütün beyaz eşya bilgisayar klima hatta her konudaki tamirciler üç kağıtçılıkla para kazanıyorlar..
Biraz zorlarsanız her işin elinizden geleceğine eminim. Bu durumlarda benim de çözemediğim arıza tespitidir gerisi kolay. Bunun çözümü de eğer internetten çözemediyseniz, çağırın bir usta arızayı öğrenin sonra servis ücretini ödeyip yollayın..
Biraz zorlarsanız her işin elinizden geleceğine eminim. Bu durumlarda benim de çözemediğim arıza tespitidir gerisi kolay. Bunun çözümü de eğer internetten çözemediyseniz, çağırın bir usta arızayı öğrenin sonra servis ücretini ödeyip yollayın..
Son düzenleme: