92 EML Elektrik, 94 MYO Elektrik mezunuyum.Okul döneminde ve sonrasında tesisat işi ile ilgilendim.İşyeri işlettim ama bazı ekonomik nedenler ve gelmeyen paralardan dolayı işyerini kapatıp 97'de su firmasına elektrik bakım personeli olarak sıfırdan başladım.3 ay montaj ve elektrik işlerinden sonra zaten formen var, sen fazlalıksın, üretime alalım dediler ve üretime operatör olarak geçtim.6 Ay sonrasında üretim formeni olarak çalışmaya devam ettim.2003'e kadar bu işim sürdü.Elektrikle sadece iş sonrası küçük işlerde karşılaştım.2003'te bir alkollü içecek firmasında elektrik bakım ustası olarak çalışmaya başladım, aynı şekilde buradada bakım ömrüm kısa sürdü ve işten ayrıldım.2004'te başka bir su firmasında üretim formeni olarak işe başladım.O günden beri aynı iş yerinde çalışırken geçen yıl elektrik bakım formeninin emekli olması ile birlikte 2011 yılbaşından bu yana işletmenin elektrik bakım formeni ve üretim formeni olarak 2 işi beraber götürmeye çalışıyorum.İşim vardiyalı, arızalarda evden alıyorlar, duruma göre rezil bir hayatım var. İşimi seviyorum ama her iki işi beraber götürmek ölüm.İzmirde yaşıyorum.
Mehmet