Fan 5 dk calisip 10.dk.duracak

Çok değil 10 gün önce Böyle bir başlık açmışsın. İnşallah iş falan alıpta birilerinin günahına girmezsin ne diyeyim. Burda insanlara ahkam kesecek haddi bulmana şaşırmam yada bozulmam arkadaşım. Ama gerçekten şu olaya cesaret edebiliyorsan, birilerinin hem iş yapıyorum diye parasını alıp hemde malını hayatını riske atacak kadar bu işi bildiğine inanıp sonra burada böyle sorular sorabiliyorsan gerçekten başka bir boyuttasin. Sana hayatta başarılar. Allah insanları senin gibi zihniyettekilerden korusun.

adam 5 dk durup 10 dk çalışcak demiş olum ne uzattınız adama 220v devresi de ciizip verin 24v devresi de cızıp verin alt tarafı kucuk ev fanı abicim

Zaman Ayarlı Röle Modülü , Zaman Tetiklemeli Röle alıyorsun istedigin oluyor sen al ben sana devresini de cizerim 1 v bile calışsa fanın ben sana onu da cizerim imkansızlıkların ıcınden geceriz soruya soru verenler elektirik işini iyi ögrenin gelin​

adam 5 dk durup 10 dk çalışcak demiş olum ne uzattınız adama 220v devresi de ciizip verin 24v devresi de cızıp verin alt tarafı kucuk ev fanı abicim

Zaman Ayarlı Röle Modülü , Zaman Tetiklemeli Röle alıyorsun istedigin oluyor sen al ben sana devresini de cizerim 1 v bile calışsa fanın ben sana onu da cizerim imkansızlıkların ıcınden geceriz soruya soru verenler elektirik işini iyi ögrenin gelin​

yaşaaa!

tutan mı var, çiz başkan.

güzel insan, ben kızmak fiilini bırakalı epey oldu, bir de azıcık cahilliğime ver ne de olsa orta öğretim bende 8 (sekiz) yıl filan sürmüştü. o ilk satırda yazdığın "olum" kelimesini ben "oğlum gibi algıladım doğru mu?
1734819182720.png

hani laf olsun torba dolsun diyorsan, azıcık dahi olsa Türkçe konuş ve yaz.

yaşaaa!

tutan mı var, çiz başkan.
tutanı kacanı bilmem cizerız zaten basit bir iş sorulara can sıkıntısından yazıyorsunuz galiba adamın sorusuna o kadar sacma sapan yazılar var ki bir motorlu şalter versem eline bunu bana calıştır bön bön bakcak adamlar burda gelip William Gilbert kesildi başımıza :D William Gilbert kım oldugunu bile bilmez googleden arattırır :D abiler ustacıklar lütfen bıraz cözümcü olun
güzel insan, ben kızmak fiilini bırakalı epey oldu, bir de azıcık cahilliğime ver ne de olsa orta öğretim bende 8 (sekiz) yıl filan sürmüştü. o ilk satırda yazdığın "olum" kelimesini ben "oğlum gibi algıladım doğru mu?
Ekli dosyayı görüntüle 112809
hani laf olsun torba dolsun diyorsan, azıcık dahi olsa Türkçe konuş ve yaz.
türkce dersi işliceksek harfe satırlara fillere köklere dikkat etceksek sizin ıcın güzel de konuşurum olum veya oglum duz bir laf olarak söyledim gitmesi gereken adrese gider üstünüze alınmanıza gerek yok ben saygısızlık etmeye degil elektirikciyim ayagına dolaşan eski kafalılara cok karşıyım soru sorulmuş soruya soru soruyor divane ise elektirigin divanesi internetten aratmanıza gerek yoktu

türkce dersi işliceksek harfe satırlara fillere köklere dikkat etceksek sizin ıcın güzel de konuşurum olum veya oglum duz bir laf olarak söyledim gitmesi gereken adrese gider üstünüze alınmanıza gerek yok ben saygısızlık etmeye degil elektirikciyim ayagına dolaşan eski kafalılara cok karşıyım soru sorulmuş soruya soru soruyor divane ise elektirigin divanesi internetten aratmanıza gerek yoktu
bilmeni isterim, bizler bilgiyi hak edene veririz. öyle ödevimi yaptırayım beleşe sınıf geçeyim diyenlere değil. bu insanlar yarın öbür gün mühendis diye karşımıza çıkacaklar ve bizler hayatlarımızı teslim edeceğiz. lütfen pencereye biraz geniş açıdan bakın yada büyük resmi görmeye çalışın. geyik olayına gelince yeterince yapıyoruz zaten.

BU ADAM KENDİ FANINI CALIŞTIRMAK İSTEMİŞ ABİ ALLAH AŞKINA NE ALAKASI VAR YAPCAGI DEVRE AHIMLI ŞAHIMLI BİR DEVRE DEGİL Kİ YARDIM İSTEMİŞ GÜZELCENE BU YARDIMIN ALTINDA NEDEN İGNE ARADINIZ YARDIMLAŞMA KALBİMİZ Mİ KÖRELDİ BİZİM İNSANLIK NEREYE NASIL GİDİYOR YADA GİTMİYOR DA BİR KÖTÜ GÜNDE TAKILIMI KALDI NAPTI HAK EDEN Mİ YARDIMIN HAKKI HUKUKUMU VAR ETMEYİN LÜTFEN İNSANLARA ÖGRETMEK EN GÜZEL MESLEKTİR BENCE ELEKTİRİK İŞİNİ COK İYİ ÖGRENMİŞ OLABİLİRSİNİZ AMA ELEKTİRİK İŞİNİN ÖGRETME MESLEGİNİ ÖGRENEMEMİŞ KADAR GEYİKTE KALMIŞSINIZ SİZE SAYGISIZLIK ETMİCEM DAHA FAZLA DA YORUMDA BULUNMUCAM KALBİNİZİN ÜSTÜNDEKİ AGIR BİR KÖRELTİ VAR ONU BİR SABAH AKŞAM YIKAYIN KI İNSANLAR ALTINDAKİ ESKİ BİLGİLERİ ÖGRETİN !

Önerim var, üslup dingildiyor ise hatalı şema verip bi iki kondansatörün nazikce patlamasını sağlayıp ders verelim.

Şaka tabi.

Şairin dizesi kulağımda "Melali anlamayan nesle aşina değiliz."

Değerli moderasyonun başlığı kapatıp çöp sepetine atmasını en içten şekilde dilerim.

Forum istatistikleri

Konular
130,110
Kullanıcılar
453,166
Son üye
ahmetemreerdem

Yeni konular

Geri