üç adet z ekseni çalıştırmak

Uygun bir devre yapılırsa tek inverterle sırası gelen 3 spindleyi çalıştırabilir.
Saglikli ve sistemi kaldiracak bir devre yapilirsa sizin oneriniz daha mantikli asil isi yapacak spintle guclu yardimci spintle ler biraz daha kw si dusuk olabilir boyleliklemaliyette duser.
 
tek sürücü ile nasıl nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuzn3 ayrı motoru ?

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app

Faruk Merhaba,

Sürücü çıkışına 3 adet kontaktör bağlanır. Hangi spindle'ın sırası geldiyse onun kontaktörü çeker. Elektriksel kilitleme ile de 2 adet kontaktörün aynı anda çekmesi engellenirse sürücüye aynı anda 2 adet motor kesinlikle bağlanmaz.

Ancak bazı inverterlarda run konumunda (frekans basarken) motoru devreden çıkarmak-devreye almak sürücünün hata vermesine belkide yanmasına sebep olur.
Tekstil uygulamalarında çokça örneğini yaptım-yapıyorlar. 1 Invertera 6 adet motor kontaktörle bağlanıyor. Sürücü gücü yüksek olduğundan hepsi de aynı anda çalışabiliyor. Bazı markalar dediğim hataya sebebiyet vermez-tarafımdan garantili.
 
Güzel bişeymiş ama sürücüye nasıl diyoruz şu kontaktörü tetikle diye ? 3 farklı çıkışı oluyor mu sürücülerin

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
Kontaktörleri muhtemelen kontrol kartındaki output tetikliyordur.
 
M6Start dosyasından macro ile role tetiklenebiliyor. Ama hangisini tetikleyeceğine karar vermesi filan sıkıntılı olabilir....
 
Son düzenleme:
ipucu : Döner kafa. mesafe sıkıntısı yoksa buna bakılabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…