Yazilari sonuna kadar okudum ben ise sucluyu soyleyeyim on eden asgari ücret ile gecinilirdi simdi gecinemezsin bir arkadasimizda adam cok yazmis katilmiyorum adam cok degil az belki kucuk sehirlerde olabilir ama ben istanbuldayim herkes yana yana adam ariyor ama bulamiyor tabiki lafim kalifiyrle adam
Devlet vergi toplamali ki hizmet versin ama ben artik kontrol eden vergi mufettisi goremiyorum nereden her yer oluk oluk kan kaybediyor denetci yok rusvet her kolda is gorur halde ama denetleyen yok kullandigimiz Elektrik uzerinde bile oynanan oyunlar belli hani kalkacakti kacak iullanim bedeleri bu devlet cok ahimizi aldi
Meslek liseleri zaten 3 yil okutup bir vida sikmadan mezun ediyor adamlari yefisen adam da yok genclerde varsa yoksa chat sohbet kiz futbol baskada birsey yok
Bundan 100 yıl önce büyük bir lider gelip bizi kurtarmıştı. Bi daha gelir mi bilemeyiz.
neyden kurtardi nasil kurtardi kurtardida simdiden ne farki var aciklarmisin
En net şark zihniyetinden kurtardı. Sonra bu zihniyet tekrar hortladı, daha doğrusu hortlatıldı. Uzun uzun açıklamaya gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?