İki renk şerit led kontrol devresi

Payidarx

Üye
Merhaba.Hava filitre makinesi yaptık.Çalışırken yeşil şerit led yanacak çalışmadığında kırmızı şerit led yanık olacak.RGB şerit led ile mi yapılır?Kırmızı ve yeşil ayrı tek şerit led ile mi yapalım? Nasıl bir devre tasarlamak gerekli?

Elinize saglık,yakışıklı makina olmuş.
Bence RGB ile ugraşmaya hiç gerek yok,direk olarak iki sıra yeşil ve kırmızı döşeyin gitsin.
Eger ilerde filtre tıkanmaya başladı vs gibi ara durumlarıda göstermek isterseniz o zaman RGB ye döner ara renkleride üretirsiniz.

devre tasarlamaya gerek yok, üzerinde plc var gibi duruyor cihazın. Plc çıkışını direk şerit lede bağlayıp kullanın. İster yeşil kırmızı iki farkli şerit led çekin, ister 1 tane rgb şerit led çekip Yeşil ve kırmızı olarak kullanın.

Soru ile mesajdaki cihaz ne alaka anlamadım. Resimdeki makina çapak alma temizleme makinası.

Hava filtre makinası değil.

İsteyen istediğini yapsın ama soruda hava filtre cihazı diyip neden resim olarak bir çapak alma makinası koyarsın bunun mantığı nedir? Merak ediyorum doğrusu.

Screenshot_20241126-134404_Chrome.jpg

Soru ile mesajdaki cihaz ne alaka anlamadım. Resimdeki makina çapak alma temizleme makinası.

Hava filtre makinası değil.

İsteyen istediğini yapsın ama soruda hava filtre cihazı diyip neden resim olarak bir çapak alma makinası koyarsın bunun mantığı nedir? Merak ediyorum doğrusu.

Ekli dosyayı görüntüle 112087
Kardeş buna mı takıldın? O sadece yapmak istediğimiz renk sistemini daha iyi anlatabilmek iççin koyduğumumuz görsel.Makina farklı olsada mantığı anlatmak için ekledim

Forum istatistikleri

Konular
129,854
Kullanıcılar
452,714
Son üye
emirkyn1

Yeni konular

Geri