çıraközgür
Katılımcı Üye
başlangıcından 2-3 cm yukarı kadar zıplıyor, bu hesaba göre her seferinde biraz daha yukarı fırlar....
al sana uzaya bedava gidiş
al sana uzaya bedava gidiş
Ve efsanenin sonu... Teşekkürler üstadim.
Pekala, iyi tarafından bakalım... Bi yerde ne kadar iyi niyetli olduğumu gösteriyor bu durum... Teselli ikramiyesi...Erhan hocayı da kaybettik. Hayırlı olsun Ne koç yiğitleri daha heder edecek bakalım free energy.
2. Kesitte pil devreye giriyormuşBiraz video montaj ile uğraştığım için durumu fark ettim.
Video 2 kesitten oluşuyor, ilki topun tam zemine indiği an diğeri topun daha yukarıdan atılıp yuvaya döndüğü an gibi görünüyor. Topun zemine değdiği kısım kayıp ya dediğim gibi 2 video birleşiyor ya da kurgulanarak top gerçekte var olmayan hareketler yapıyor.
Kısacası video hileli.
Bence destekleyici(topu oradan o ivme ile itecek) bir kuvvet olduktan sonra yapılır fakat "free energy" adı altında olması mümkün değilVideo sahte ona diyecek birşey yok. Fakat sanki olabilir gibi geldi bana. Olsa iyi olur yani. Az olsun be biraz olsa fijit diye en azından kayıp yukarıda dönüp 2 kere filan inse. Bana yeter. Neyime yarar bilmiyorum ama ne bilim. Güzel olur