İlginç Soru (Arıza...)

kardes o saglam bu saglam ise ozaman bulasık yada buzdolabı arızalı yapacak bir sey yok
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Hocam iç tesisleri yönetmeliği hakkında benim bir bilgim yok dün tahtaya yazıp tekrar soruyu gözden geçirdik ben ne yazıldıysa aynen yazdım. Eksik bir şey yazmamak için elimden geleni yaptım sağolsun herkes yardımcı olmaya çalışıyor fakat eksik bilgi veriyorsun deniliyordu bu yüzden çok dikkate alarak yazdım. Teşekkür ederim ..
 

Hocam iç tesisleri yönetmeliği hakkında benim bir bilgim yok dün tahtaya yazıp tekrar soruyu gözden geçirdik ben ne yazıldıysa aynen yazdım. Eksik bir şey yazmamak için elimden geleni yaptım sağolsun herkes yardımcı olmaya çalışıyor fakat eksik bilgi veriyorsun deniliyordu bu yüzden çok dikkate alarak yazdım. Hocamız bunu sınav sorusu olarak soracak. Teşekkür ederim ..
 

Soru aynen bu şekilde sorulduysa yazık diyorum başkada birşey demiyorum!

Belkide sigorta linye nötr hattı üzerine konulmuş sigorta atıyor faz geliyor ama geçen akım sıfır gibi saçma bir cevabı alabilmek için böyle hatalı bir soru sormaya çalışmış !

Teknik öğretmen gerçekte yasalara,yönetmeliklere göre doğru olmayan veriler-bilgiler üzerinden soru sormamalı. Sorulan soruda amaç bilgilendirmek olmalı, bir şeyler sorulurken biryandan yanlış bilgiler öğrenciye enjekte edilmemeli. Bilmem anlatabiliyormuyum?
Yengenin bıyıkları olsa kim olurdu? cevap Amcam hocam hayır bilemedin o dayının karısıydı tarzı bir soru stili oluşturmaya çalışılmış ama durum vahim !
 
Son düzenleme:

Evet geniş bir biçimde anlatmışsın sağol...Ama böyle saçma sapan bir soru olamaz ya..!

Daha öncede demiştim Bulaşık Makinası Ayrı linye olmak zorunda ve haliyle sigortasıda 16 A'lik ayrı sigorta olmak zorunda.Öğretmeniniz bu önemli detayı iyi bilmesi lazım.

Soru çok karmaşık net değil...Bulaşık makinasından bahsederken Çamaşır makinasını da katıyorsun işin içine...Anlamsız bir soru ve gereksiz.Çünkü birşey öğretmek amacında sorulmuş bir soru değil bu...Bu sorunun cevabını öğretmeniniz verince mutlaka bizimle paylaş olur mu?
 
Çözüm Bulunmuştur Teşekkürler...
 
notr ve toprak hattı karısmıştır ama mutfakta tek linye olması saçma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…