Daha önce elektrikle çarpılma deneyimlerimi paylaşmıştım.Bu defa başka bir tür elektriklenmeden bahsetmeden geçemeyeceğim.O zaman ikamet ettiğim ve kendi evimin olduğu Edirne'de, yeni taşındığımız kendi evimizin tam karşısında "Mutlu" akü yetkili bayisinin üst katındaki evinde genç bir kız oturuyordu.Babasıyla aram çok iyiydi,sürekli otomobil aküleri üzerine sohbet eder ve otomobil akülerimi de ondan satın alırdım,henüz arabam yoktu.İlk
Elektriklenme(İlk aşk elektriği) bu kızın,babasının akülerini şarj ederken aldığı elektriği,balkondan bana da radyasyonla(Işımayla) direk olarak vermesiyle oldu,çok şiddetli bir çarpılmaya uğradım,ellerim ve ayaklarım titredi.Askere gidinceye kadar platonik olan bu elektriklenme sürdü.Askerden sonra annemle gittiğim kızın evinde,anne ve babasının beni çok istediği(O sırada İstanbul'da IGL-STFA 'da çalışıyordum)ancak kızın gönlünün hiç mi hiç olmadığı,tüm babasının ona verdiği,onun da bana ışımayla neşrettiği tüm elektriklerin boşa harcandığı görüldü.İlk aşkım oydu,kız evet deseydi tabiki şu anda evli oluyor olacaktım.
Neyse sağlık olsun diyelim,Arçelik'in çelik karekteri bile dünya evine yeni girdi,sabreden derviş muradına erer inşallah diyelim,daha önümüzde uzun bahar günleri var.Şu anki evliliğim
www.kontrolkalemi.com ile bildiğiniz gibi,Pc-net'ten bir nebze kendimi müptelalıktan kurtardım,ama bu siteniz bağımlılık yapıyor,pek tabiki iltifat ve saygımdan ötürü böyle söylüyorum.Yoksa sizleri ve forumu sevmesem tabiki hür irademle anında kendimi yazmaktan,bağımlılıktan kurtarırım,bu bağımlılık başka,bu bir aşk ve tutku,söylemekle olmaz,yaşamak gerek, bu konularda aklınıza hiç yanlış bir düşünce ve art niyet de ayrıca gelmesin.
Saygılarımla.