Peki ola ki başkasının çizdiği bir proje de atladığı sizinde farketmediğiniz bir ayrıntı yüzünden ileride başınızın bir tür belaya girebileceğini öngörüyormusunuz ? Bu durumda fatura kime kesilecek ?imza yetkileri yok ben yetkimi kullancam bu kadar
..ne var ki bunda..nasıl yapılacağını tarif ettikten ve kontrol ettikten sonra tabiki projeyi imza atanın dışında birisi çizebilir..Bu bir şef aşçının altındaki şeflere yemek yaptırıp sonrada ben yaptım bu yemeği demesinden farksız . İşin hambaliye kısmını başkasının çekip kaymak kısmını başkasının yemesi ancak Türkiye de olacak bir iş .
Siz bence sapla samanı karıştırıyorsunuz . Çizim biliyor diye bir insan projede projeyi hazırlayan diye gözükemez...ne var ki bunda..nasıl yapılacağını tarif ettikten ve kontrol ettikten sonra tabiki projeyi imza atanın dışında birisi çizebilir..
hatta projelerde yapan ve kontrol edenin isimleri ayrı ayrı yazıyor..
...tamam kullan..yeni mezun olarak bir kanal bulmuşsun kendine..hayırlı işler..imza yetkileri yok ben yetkimi kullancam bu kadar
..çizen diye gözükür o zaman..bir mahsuru var mı?Siz bence sapla samanı karıştırıyorsunuz . Çizim biliyor diye bir insan proje de projeyi hazırlayan diye gözükemez.
Ehliyeti olmayana genelde araba kullandırmıyorlar bu memlekette ama siz mahsur görmüyorsunuz sanırım . Hayırlı cumalar herkese......çizen diye gözükür o zaman..bir mahsuru var mı?
Selam..Merhabalar. Elektrikçiler odası bünyesinde anlaşmaı mühendis olarak başlayacam. Çizim kısmıyla ilgilenmeyeceğim. Projeyi kontrol edip imzalayacağım.
15-20 kW arası ; 60 TL imza başına
20-30 kW arası; 75 TL imza başına
30 kW üstü: 800 TL İmza başına
Bu fiyatlandırma uygun mu yardımcı olursanız sevinirim yeni mezunum.