İndüksiyon ocak kurulumu

07 Osman

Üye
Merhabalar arkadaşlar,

2 gözlü 3600w bir indüksiyon ocak siparişi verdim, daha gelmedi. Forumlardan okuduğum ve araştırmalarım sonucu 4 gözlü 7200-7400w olanlar direk sayaçtan kablo çekilerek klemens bağlantısı ile kurulum yapılıyormuş.

Benim ocak 2 gözlü ve 3600w. Direk prize takılabilir mi ( gerekirse priz hattını sayaçtan tekil hale getirebilme imkanım var), yada priz oradan çıkartılıp klemens bağlantısı yapılabilir mi ?

Priz üzerinden fiş ile kullanmak için yüksek bir güç değeri . Hususi bir linye ile kurulmasında ve kumanda tertibatı ( cihaz üzerinde yoksa ) kullanılmasında fayda var .

Son düzenleme:
Priz üzerinden fiş ile kullanmak için yüksek bir güç değeri . Hususi bir linye ile kurulmasında ve kumanda tertibatı ( cihaz üzerinde yoksa ) kullanılmasında fayda var .
Teşekkür ederim ilginiz için. Servisle konuştum cihaza yakın bir priziniz varsa prizi söküp klemens ile bağlıyoruz dedi. Peki prizin tek linye olması koşulu arıyormusunuz dedim, o size bağlı isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Kendi güvenliğim için tekil hale getireceğim onda sıkıntı yok.

Ama sizin mesajınızda "kumanda tertibatı, cihaz üzerinde yoksa " kısmını anlamadım. Cihaz üzerinde alttaki tuşlar var.

Ekli dosyalar

• teka-izc-32310-msp-2-gozlu-siyah-induksiyon-ocak-8705.webp
    teka-izc-32310-msp-2-gozlu-siyah-induksiyon-ocak-8705.webp
    9.8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Teşekkür ederim ilginiz için. Servisle konuştum cihaza yakın bir priziniz varsa prizi söküp klemens ile bağlıyoruz dedi. Peki prizin tek linye olması koşulu arıyormusunuz dedim, o size bağlı isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Kendi güvenliğim için tekil hale getireceğim onda sıkıntı yok.

Ama sizin mesajınızda "kumanda tertibatı, cihaz üzerinde yoksa " kısmını anlamadım. Cihaz üzerinde bildiğiniz güç arttırma tuşları, on off tuşları falan vardır
Bu tür cihazları kullanmak daha nasip olmadı. Beyan akımını açıp kapamak için nasıl bir kumanda tertibatı var o yüzden kesin bilgi sahibi değilim. Normal kendi anahtarları ile rahatça açılıp kapana biliyor ve bu bir sorun yaratmıyorsa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz herhalde.

Forum istatistikleri

Konular
133,420
Kullanıcılar
459,409
Son üye
vision.lktrnk

Yeni konular

Geri