İnverter kaynak makinesi tavsiyesi

Konu ile alakalı olduğu için yazıyorum,
Kaynak makinesi alacağım ve çeşit çokluğundan dolayı karar veremiyorum,200 amper düşünüyorum, Yardımlarınızı rica ederim.

Konu ile alakalı olduğu için yazıyorum,
Kaynak makinesi alacağım ve çeşit çokluğundan dolayı karar veremiyorum,200 amper düşünüyorum, Yardımlarınızı rica ederim.
güzel insan, işiniz nedir? ne amaçla kullanacaksınız? nerde (yer olarak, mekan / köy/ atölye)
amatör / profesyonel nedir? bu bilgiler doğrultusunda size yardımcı olmaya çalışalım.

güzel insan, işiniz nedir? ne amaçla kullanacaksınız? nerde (yer olarak, mekan / köy/ atölye)
amatör / profesyonel nedir? bu bilgiler doğrultusunda size yardımcı olmaya çalışalım.
Teşekkür ederim,O sizin yüreğinizin güzelliği,
Elektrik Elektronik işiyle uğraşıyorum,Bakım arıza montaj v.s.
Hobi bahçesinde kullanacağım ama 200 amperdende aşağı olmamasını istiyorum, Ankara akyurtta ikamet ediyorum, profesyonel kaynak yapabiliyorum,İyi bir makine olsun istiyorum,Sorun çıkarmayacak ve makine istiyorum,Eskiden asansör montajında nurişin bakır sargılı makinelerini çok kullandım,Şimdi inverterinide çıkarmışlar bilmiyorum nasıl?
Desteğinizi rica ederim i, Teşekkür ederim.

güzel insan, artık eskisi gibi makinelerden yok. tam marka vermek ne derece doğru bilemiyorum. makinelerin nerdeyse hepsi smd sisteme geçti. küçüldüler. amper basma olayı 200 amper dedikleri makine 200 ampere kadar basar demek. bu her makine için geçerlidir ve hiç bir o üzerinde yazan amperi basmaz. sanırım önceki sayfayı da okumuşsunuzdur. kriteriniz servis ağı olayına bağlı olarak bilinen marka diyeceğim ben. ve en önemli kriter de bütçeniz olacaktır. bilinçli kullandığınız sürece nerdeyse her makine iyidir. 20 amperlik akü boyutunda olup ta, deli amper basarımlar hariç.

güzel insan, artık eskisi gibi makinelerden yok. tam marka vermek ne derece doğru bilemiyorum. makinelerin nerdeyse hepsi smd sisteme geçti. küçüldüler. amper basma olayı 200 amper dedikleri makine 200 ampere kadar basar demek. bu her makine için geçerlidir ve hiç bir o üzerinde yazan amperi basmaz. sanırım önceki sayfayı da okumuşsunuzdur. kriteriniz servis ağı olayına bağlı olarak bilinen marka diyeceğim ben. ve en önemli kriter de bütçeniz olacaktır. bilinçli kullandığınız sürece nerdeyse her makine iyidir. 20 amperlik akü boyutunda olup ta, deli amper basarımlar hariç.
Servis ağı önemli çünkü illaki bozulacak bu meret, 8-9 bin bandında arıyorum,Fiyatından çok sorunsuz dayanıklı,Tamiri kolay olan bir cihaz olması önemli benim için,Çin mallarına para vermekte istemiyorum ama yinede işinizin ehli olarak fikirleriniz benim için değerli.

güzel insan, ben uzun süredir tamir işi yapmadığım için piyasadan biraz uzak kaldım. piyasası en iyi olan expressweld oldukça pahalı olmuş ve bulabileceğiniz en profesyonel makinelerden biri. magmaweld at başı ileri bir makine. ben sıralarım siz kafanıza basanı alırsınız.
ben alamam/ almam çok para benim için
https://www.hepsiburada.com/expressweld-201-ultra-pfc-inverter-kaynak-makinesi-pm-hridea70010
tercih sebebim olabilir hele ortadakini fazla sıkıştırma eşekler gibi çalışır, istersen boynuna as tepelerde çalış
1732545229077.png

almayı düşünürüm, çünkü içi expressweld ile bire bir aynı, sadece marka farklı
https://www.hepsiburada.com/askaynak-205-super-inverter-kaynak-makinasi-701as205s-pm-HB00000EK1BD
çok şey beklememem ama alırım f/p ürünü. çöpe atarsam da üzülmem
https://www.trendyol.com/milwauke/milwaukee-invertir-kaynak-makinasi-p-834677943

bu arada bunlar benim düşüncelerim, lütfen diğer ustalarımızın da önerilerini bekleyiniz. bana güvenip hemen karar vermeyiniz.

Forum istatistikleri

Konular
129,845
Kullanıcılar
452,697
Son üye
ozgurmaker

Yeni konular

Geri