Merhaba arkadaşlar. Cihazı açınca role açıyor fan çalışıyor çalışınca öndeki kırmızı ışık yanıyor çıkışta voltaj yok. IGBT leri tek tek söküp kontrol ettim sağlam görünüyor. Termostat sağlam başka nereye bakayım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Cihazı açınca role açıyor fan çalışıyor çalışınca öndeki kırmızı ışık yanıyor çıkışta voltaj yok. IGBT leri tek tek söküp kontrol ettim sağlam görünüyor. Termostat sağlam başka nereye bakayım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
saygı değer kardeşim önce ğst karttaki diyotlara giden soketi çıkar eğer arıza lambası yanmaya devam ediyor ise arıza üst karttadır bunlarda ıgbt değil mosfet kullanılıyor eğer sönüyor ise yine orta karta dön diyotların sağlam olduğundan eminsen ayakları kopuyordikkatli bak burdan sonra tekrar yaz