İstanbulda MUCİTLER DERNEĞİ çalışmaları

Selamün aleyküm.Sayın ŞEF'im bu girişiminiz hakikaten övgüye değer nitelikte,sizi zaten her zaman takdir ediyor ve bunu çoğu zaman da belki belli de ediyordum.Bu konuda çok büyük düşünüyor ve çok büyük hedeflere doğru da hareket ediyorsunuz.Biliyorum övgüyü de pek sevmiyorsunuz,ama buna rağmen böyle bir derneğin kurulmasına ön ayak olabilmeniz takdire değer,bunu takdir etmemek de mümkün değildir.Keşke şu an İstanbul'da ikamet ediyor olsaydım ve derneğe benim de çam sakızı çoban armağanı bir katkım da olsaydı diye düşünüyorum.Ben Kayseri'deyim şu an,ama gönüllerimiz tamamiyle de ortaktır hiç şüphe yok ki.Mucitler Derneği ile ilgili çalışmalarınızı da,inşallah forumuzda rüzgar türbini ve güneş enerjisi paylaşımlarınızda olduğu gibi,özel bir başlık altında,bu özel dernekle ilgili olarak da bizlerle,çok ileriki günlerde paylaşabilirsiniz diye de ümit ediyorum.Çalışmalarınızda kolay gelsin diyorum.Saygılarımla.

Not:Tekirdağ'da sürekli yerleşmek,bir nebze İstanbul'a daha yakın olmak da aklımızdan geçmiyor değil.Çünkü kazandığımız imkanları,Türkiye'nin her yanından da alma imkanımız ayrıca vardır.Bu da aklımızda gelecekle ilgili düşündüğümüz bir projemiz,ailecek tabiki..İnşallah gelecekteki yakın günlerde bu projemiz bir gerçeğe de dönüşür diyelim..
 
Son düzenleme:
Yeni bilgiye göre yarın, yani 09/02/2014 tarihinde saat 14.00 de tekrar toplantı varmış. Gerçi şu an pazara girmiş bulunuyoruz. Ben katılıyorum.

Sayın by lent.
Şu an henüz kurulum aşamasında olduğu için fikirler ve projeler çok fazla konuşulmuyor. Haaa.. sohbet esnasında kendi aramızda ne yapmak istediğimizi, amacımızın ne olduğun konuşuyoruz.

yarın saat kaçta toplantı veya yarın varmı toplantı
 
Yarın saat 15.00 de yapılacak.
Arkadaşlar, sanki sadece rüzgar türbini ile ilgili bir dernek miş gibi bir algı seziyorum.
Bu derneğin amacı her dalda yeni fikirleri olan ama hayata geçiremeyen herkes için geçerli. Amacımız beyinde ya da kağıt üzerinde duran projeleri uygulama haline getirmektir. Gerekli yerlere başvurarak sponsor bulmak, maddi yardım sağlamaktır.
 
Son düzenleme:
eyvallah abi hayırlı akşamlar
 
Şef im kısmetse dernektede bir gün görüşürüz kısmetse ama aklımdayken bir kaç şey söylemek isterim. Belki bildiğiniz şeylerdir ama.

1. İnternet siteniz yoksa mutlaka olmalı. Face grubu, twit, v.s. sosyal ağlar...

2. Gitmiş olduğum inovasyon fuarında Türk Patent Enstitüsü bir çok katılımcıyı para almaksızın kendi davet etmişti. Patent enstitüsü ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

3. Küçük çaplıda olsa bazı fuarlarda sosyal kuruluşlara mı diyeyim bilemiyorum ama tanıtım amaçlı küçük yerleri ücretsiz veriyorlardı. Hatta kontrol kalemi de stant açmıştı bir senesi. standda gençarkadaş rumuzlu yönetici vardı. Ondan bilgi alabilirsiniz... veya CNR, İFM ve TUYAP a giderek yönetimle konuşup öğrenebilirsiniz...


Bunlar ilk aklıma gelen paylaşımlar. Daha çabuk büyümeniz için aklıma gelen birşeyler oldukça sizinle paylaşır, reklamınızı elimden geldiğince bulunduğum yerlerde yaparım. Allah iyi işlerinizde yardımcınız olsun. Kolay gelsin...
 
Önerileriniz için çok teşekkür ederim Ümit bey, sağolun.
Face'de bir grubumuz var. İnternet sitesi için ve dernek olma çalışmaları devam ediyor.
Bu dernek kurma fikri bana ait değil. Face grubunda olan çok sayıdaki arkadaşın ortak fikri oldu. Ben sadece üyeyim.

Kontrolkalemi'nin fuarlara katılmasını çok iyi biliyorum. Her fuarına katılmaya çalışırım. Hatta bu fuarlara katılma işini ilk ben düşünmüştüm, yetkililerle konuşarak ilk toplantımızı yapmıştık. Daha sonra gelenek haline gelerek her yıl katılmaya başlandı.

https://www.facebook.com/groups/267605596719442/420212614792072/?notif_t=group_activity
 

Forum istatistikleri

Konular
129,079
Mesajlar
923,071
Kullanıcılar
451,370
Son üye
docsu

Yeni konular

Geri
Üst