ısıtmalı etiket kesme makinesi

Havya gibi bişey nasıl kullanılır diye düşünüyorum ama havyanın kendisi kalın ve içindeki çekirdek ısınıyor.

Yukarıdaki uygulamada ince rezistans teli ısınıyor.

Kar atıyor yazmışsınız tam anlayamadım havya kullandığınızda ne gibi sorun oluyor etiket malzemesi nedir ? Kestiğiniz malzeme? Farklı bir yöntem uygulasak bıçak , giyotin veya makas gibi?

Havya gibi bişey nasıl kullanılır diye düşünüyorum ama havyanın kendisi kalın ve içindeki çekirdek ısınıyor.

Yukarıdaki uygulamada ince rezistans teli ısınıyor.

Kar atıyor yazmışsınız tam anlayamadım havya kullandığınızda ne gibi sorun oluyor etiket malzemesi nedir ? Kestiğiniz malzeme? Farklı bir yöntem uygulasak bıçak , giyotin veya makas gibi?
usta fazla uğraşmadım da aletle rez bağladım kar attı denemesine yaptım zaten pekte güveni olmuyor alet bez etiket filan kesiyor giysilerimizde beden etiketi oluyor ya, kordon balık sırtı tabir edilen dokuma şerit var onu kesiyor benim düşüncem güvenli olması açısından havya gibi izoleli birşey yapmak örnek havyayı kutu içine yerleştirip üstte ki kesici metal kısmı havya sıcaklığı ile ısıtmak Elektrik çarpma riskide olmaz elemanı normal havya ile kar atmıyor alet le deneyince atıyor sanırım gövdeye temas olduğu için nasıl ettiysem olmadı oraya değişik birşey yapmak lazım kafamda bir iki fikir var yaparsam paylaşırım

Son düzenleme:
tabanca havya uyar:
250523667_tn30_0.jpg

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-m...vya-tabanca-havya-150w-bensu-pendik-236814963
236814963_tn120_0.jpg

hay aklınla bin yaşa confickerbelasi benim aklımda değişik bir şey vardıda sanırım tabanca havya daha iyi olur onu sırt üstü kutuya yerleştirip ucunu değiştirdiğimizde harika olur yada havyanın kendi ucu keserse ona bir ahşap sehpa işlem tamamdır

hay aklınla bin yaşa confickerbelasi benim aklımda değişik bir şey vardıda sanırım tabanca havya daha iyi olur onu sırt üstü kutuya yerleştirip ucunu değiştirdiğimizde harika olur yada havyanın kendi ucu keserse ona bir ahşap sehpa işlem tamamdır
tetiği ayak pedalı ile değiştir süper olur gittigidiyorda ahşap yakma ucu var daha çok ısınan...
buna bak:
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/isi-ayarli-ahsap-yakma-havyasi-zd-8905-253003204
253003204_tn50_0.jpg

tabanca havyaya 1,5-2mm inşaat telini uç yapabilirsin.

trafo olmadan her seçenek olur bakalım işlerde yoğun biraz fırsat bulursam bu hafta yaparım

Bakır uç kullan 1,5-2mm yumuşaktır ama daha çabuk ısınır, arada balantılar gevşer sıkılaştır devam et, pres de varsa bir tarafı yassılaştır resimdeki gibi,
5936.jpg

Bunlarin ikisinde de trafo var.
usta ikisinde de trafo var da ahşap yakma işeme yaramaz zaten tabanca havya olur izoleli olduğu için uzun süre sıkıntı çıkartmaz , yada ona benzer birşey olabilir tabanca havyanın ucu aklıma başka fikirler getirdi tabiki trarfo son seçeneğim olacak o sargıları görünce iğrite oluyorum

Bakır uç kullan 1,5-2mm yumuşaktır ama daha çabuk ısınır, arada balantılar gevşer sıkılaştır devam et, pres de varsa bir tarafı yassılaştır resimdeki gibi,
5936.jpg
bunda da varmı transformatör by lent usta :D şaka bir yana acelem yok trafo son seçenek olarak değişik birşeyler deneyeceğim

Forum istatistikleri

Konular
129,852
Kullanıcılar
452,706
Son üye
nurbay aktaş

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri