Şönt reaktör bağlantısı sayaçtan önce mi sonra mı olmalıdır?

mtk4242

Üye
Katılım
8 Haz 2022
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
31
Sistemlerde kullandığımız şönt reaktörler sayaçtan önce mi bağlantısı yapılır , sonra mı? Sebepleri ile ilgili de bilgi sahibi olanlar paylaşabilirse sevinirim yönetmelik çerçevesinde
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hocam sistem cezaya düştüğü için şönt reaktör uygulaması yapmamız gerekti fakat uygulamayı yaparken ben ana sigortanın altından enerji temin ederek çalıştım bazı konuşmalarda üstünden uygun olur söylemi ile karşılaştım aklımda soru işareti kalmaması amacıyla buraya danıştım
 
Hocam soruyla ilgili yanıt alabildiğimi düşünmüyorum teşekkür ederim ilginiz için
 
Sisteminiz,şönt reaktörlü SVC li sisteme ihtiyaç duyuyor olabilir.Yanlış seçim yapıp boşa para harcamak yerine,kompanzasyon işlerinden iyi anlayan bir elektrikçi ile temas kurarsanız,daha sonra gelebilecek cezalarada muhatap olmazsınız.Şönt reaktör seçimi,bilinçli hesap işidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,332
Mesajlar
925,420
Kullanıcılar
451,797
Son üye
hal1969

Yeni konular

Geri
Üst