Şarjlı pil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cemalici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemalici

Üye
Herkese iyi mutlu günler. Elimde bu şekilde bir pil var bunun volt ve mah degerini nasıl öğrenebilirim. Üzerindeki kod ile arama yaptıgımda bir bilgi bulamadım. Ölçüm yaptıgımda deger de çıkmıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20250627_143826.webp
    IMG_20250627_143826.webp
    89.2 KB · Görüntüleme: 17
Lgebe kısmı önemli değil sanırım

İnternette yaptıgım araştırmda da 3.75 v 3200 amper olacagı şeklinde bir bilgi buldum ama emin olamadım

Herkese iyi mutlu günler. Elimde bu şekilde bir pil var bunun volt ve mah degerini nasıl öğrenebilirim. Üzerindeki kod ile arama yaptıgımda bir bilgi bulamadım. Ölçüm yaptıgımda deger de çıkmıyor.
güzel insan, nasıl bir ölçüm yaptığınızı keşke anlatsaydınız. bu çeşit piller genellikle böyle cihazlarla kapasite testi yapılır.
1751483414447.webp
bulduğunuz datasheet doğru olsa bile, kullanılmış olduğu için kapasite değerinden kaybetmiştir. voltaj ölçümü yaparak bunu anlayamayız. ancak böyle test cihazlarıyla doğruya en yakın bilgilere ulaşabiliriz.
kolay gelsin.

Ölçümü volt metre ile yaptım bu şekilde bir cihaz elimde yok bir elektronikçiye giderim olmazsa. Bu bir el feneri pili Zenon lamba yakıyor

yarı yarıya doğru ölçüm, tek başına voltaj kriter değildir. zenon lambayı yakıyor olması amperi tuttuğunu gösterir, ama kapasite bilgisini vermez.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,234
Son üye
Osman Dere

Yeni konular

Geri