Süpürgeci41
Üye
Elimdeki şarjlı süpürgeyi nasıl araba süpürgesine çevirebilirim
Artık benzinlikteki otomat makinalar bir avuç bozuk para ile çalışıyor. Tasarruf lazım vatandaşaaraba süpürgesi ne olaki?
Soruyu böyle sorarsanız tabi ki alakasız şeyler yazılır. Süpürge kaç volt ile çalışıyor, kaç watt? araç 12 volt mu 24 mü? v.s v.s..... Diğer türlü kimse müneccim değil ki elinizde ne var ne yok bilsin ve ona göre çözüm üretsin?Elimdeki şarjlı süpürgeyi nasıl araba süpürgesine çevirebilirim
Ben o kısmı yanlış anladım o zaman. Çakmaklıtan veya onun gibi bir yerden güç çekerek kullanacak sanmıştım.araba da şarj etmek istiyor ama patlama riski var evde şarj etmeli.
bak genç adam, sorunu sorarken ayrıntı verirsen, biz de sana daha mantıklı cevaplar verebiliriz. 4,8- 7,6 - 10,8 volt bunlardan hangisi yoksa 18 volt olanından mı? var sayalım 12 volt olsun. nasıl kullanmak istiyorsun arabada. kablo ile 12 volt mu yoksa arabada mı şarj etmek istiyorsun.Elimdeki şarjlı süpürgeyi nasıl araba süpürgesine çevirebilirim
14.4v luk şarjlı süpürgeyi çevirmek istiyorumSoruyu böyle sorarsanız tabi ki alakasız şeyler yazılır. Süpürge kaç volt ile çalışıyor, kaç watt? araç 12 volt mu 24 mü? v.s v.s..... Diğer türlü kimse müneccim değil ki elinizde ne var ne yok bilsin ve ona göre çözüm üretsin?
14.4 volt luk süpürgeyi çevirmeyi istiyorum süpürgenin kablosunu çakmaklık fişine takıp kullanacağımbak genç adam, sorunu sorarken ayrıntı verirsen, biz de sana daha mantıklı cevaplar verebiliriz. 4,8- 7,6 - 10,8 volt bunlardan hangisi yoksa 18 volt olanından mı? var sayalım 12 volt olsun. nasıl kullanmak istiyorsun arabada. kablo ile 12 volt mu yoksa arabada mı şarj etmek istiyorsun.