murat_torun
Üye
selam arkadaşlar bir şerit testere ile uğraştım bu akşam biraz arızayı çözemedim.
testere yukarı çıkıyor fakat aşağıya inmiyor.
yarın devam edicem ama nerden başlıcama yardım ederseniz sevinirim.
konuyu biraz açayım;
bir şerit testeremiz var bir adet testere motoru , bir adet hidrolik motoru , bir adet su motoru ve sağında solunda da siviçler var.
siviçleri kontrol ettim bir sorun gözükmüyor
sorun hidrolik sistemden gibi geldi bana , testere motoru çalışır konumdayken aşağı butonuna bastığımda hidrolik pistonun testereyi aşağı indirmesi gerekiyor bunun hızınıda yağlama basıncını ayarlayan bir potans var bu ayarlıyor. fakat siviçler kapalı olduğu halde motorda çalışır konumda olmasına rağmen piston aşağı inmiyor. sizce nedeni ne olabilir.?
şimdiden teşk.
testere yukarı çıkıyor fakat aşağıya inmiyor.
yarın devam edicem ama nerden başlıcama yardım ederseniz sevinirim.
konuyu biraz açayım;
bir şerit testeremiz var bir adet testere motoru , bir adet hidrolik motoru , bir adet su motoru ve sağında solunda da siviçler var.
siviçleri kontrol ettim bir sorun gözükmüyor
sorun hidrolik sistemden gibi geldi bana , testere motoru çalışır konumdayken aşağı butonuna bastığımda hidrolik pistonun testereyi aşağı indirmesi gerekiyor bunun hızınıda yağlama basıncını ayarlayan bir potans var bu ayarlıyor. fakat siviçler kapalı olduğu halde motorda çalışır konumda olmasına rağmen piston aşağı inmiyor. sizce nedeni ne olabilir.?
şimdiden teşk.