🎁 Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi 🎁

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rcanr

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
1778442634421.webp

🎁 Fnırsı DSO153H 2.8'' Taşınabilir Tft El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi 🎁
​
Forumumuzda geleneksel hale gelen Fnırsı DSO153H 2.8'' Taşınabilir Tft El Tipi Osiloskop için çekiliş düzenliyoruz.

📌 Çekiliş Takvimi
  • Başvurular: 30 Haziran tarihine kadar
  • Çekiliş Sonucu Açıklanma Tarihi: Temmuz'un ilk haftası - ilk konuda paylaşılacaktır.

📌 Katılım Şartları

1. Whatsapp Kanalını takip etmek => Whatsapp Kanalı için tıklayınız

2. Bu mesajın altına “Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişine katılmak istiyorum” şeklinde yorum bırakmak

3. 🔧 Çalışma Masamızı Paylaşalım ⚡ konusuna çalışma masanızı resimli olarak paylaşarak konuya mesaj yazmak. (Konu linki: tıklayınız. )

📌 Önemli Notlar
  • Mükerrer (multi) başvuru tespit edilmesi durumunda
  • Whatsapp Kanalını takip edilmediğinin anlaşılması halinde
Çekilişi kazanmış olsa dahi ödül geçersiz sayılacaktır.

• Çekiliş hakkında yorum yapmak isteyen, eleştiride bulunmak isteyen, istek dilek şikayetler için lütfen buradaki linki kullanınız. Konu altında çekiliş haricinde paylaşımlara izin verilmeycektir.

Herkese bol şans 🍀
Katılımınızı bekliyoruz!

1778442742662.webp

: Çekiliş Sonuçları :
ilksonuc.webp

​
Yapılan çekilişte ilk kazanan Teknisyen063 olmuştur. İlgili konuya mesaj yazmadığı için yedek kullanıcıya geçildi.

Yedek Kullanıcı Raichu Çekilişin kazananı olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Raichu_cekilis.webp

Çekilişi kazanan kullanıcı 22 Temmuz 23:59 kadar iletişime geçmezse yedek tailhli ile çekiliş tekrar yapılacaktır.

İyi Forumlar

Son düzenleme:
“Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişine katılmak istiyorum”

“Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişine katılmak istiyorum”

Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi

Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişine katılmak istiyorum

Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişine katılmak istiyorum

Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişine katılmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
133,413
Kullanıcılar
459,378
Son üye
erdal2727
Geri