merhaba arkadaşlar, işyerinde 1000w lık bi balast buldum.ama böyle 4 uçlu bi balast hiç bağlantı yapmadım.ignitör+balast+lamba bağlantısı nasıl yapılır? daha önce deneyen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi?? teşekkürler...
Kardeş neresi 4 giriş? 2 giriş 2 çıkış olmasın Üzerindeki şemanın doğru dürüst resimlesen yardımcı olacağız.Ekli dosyayı görüntüle 12479
merhaba arkadaşlar, işyerinde 1000w lık bi balast buldum.ama böyle 4 uçlu bi balast hiç bağlantı yapmadım.ignitör+balast+lamba bağlantısı nasıl yapılır? daha önce deneyen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi?? teşekkürler...
Difaze Olabilir mi ? çalışma gerilimi ne yazıyor
Kardeş neresi 4 giriş? 2 giriş 2 çıkış olmasın Üzerindeki şemanın doğru dürüst resimlesen yardımcı olacağız.
Bu şekilde bağlantı yaparak lamba maksimum kaç metre mesafede çalıştırılabilir? Ayrıca kablonun ekstra biz özelliği olması gerekir mi? Kesiti ne olmalıdır?Elinizdeki balast, üç uçlu balasttır. Kit halinde gelmiştir büyük bir ihtimalle. Üzezrindeki şekle göre bağlantı yaptığınızda sorunsuz bir şekilde çalışır. Özelliği ise, kiti pano içerisinde bırakıp, sadece armatür ve ampulü direğe monte edebilirsiniz. Olası balast, ateşleyici arızalarında direğe çıkmanıza gerek kalmaz. Hali hazırda 80mt mesafede yanan iki adet armatürümüz mevcuttur.