Kardeş zaman rölesinin 3 nolu ucuna baktınmı üçgen'e geçince elektrik olması lazım. Yoksa zaman rölesi arızalı olabilir.
Eğer orda elektrik varsa kontaktörü değiştirirken normalde kapalı yerine normalde açık kullanmış olabilirsin.
Bu durumda zaman rölesinin 3 nolu ucuna bağlı olan kabloyu takip et. önce çekip sonra bırakan kontaktöre gidecek onu bulduktan sonra o kablonun bağlı olduğu vidanın tam karşısındaki vidaya bak orda elektrik yoksa ya kontak arızalı yada normalde açık kontak kullandın demektir.
Anlattkılarım aynen oluyorsa o zaman o kabloları karşılıklı olarak her ikisini birlikte boşta olan kontaklara aktararak dene...
NOT: Bu kontrolleri yaparken start komutunu vermiş ve üçgene geçmiş olmasına dikkat et. (yani her ikisi çektikten sonra biri bırkıyor dediğin andan sonra)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
oncelikle sorunu cozdum allaha sukur buyuk bir sikintidan kurtuldum
problem bastan itibaren kontaktorun arizali olusu ben ucunude degistirdim fakat acik ve kapali girislerini karistirdigim icin kontaktorun ucgeni cekmiyordu sizlerin ve bu sitede tanistigim bir arkadasimin yardimlariyla olusan bu isim icin herkese ayri ayri tesekkurlerimi sunuyorumsimdi bir baska konuya dogru yolculugumuz basliyor ondada destejklerinizi bekliyorum hurmetler
 

Forum istatistikleri

Konular
129,190
Mesajlar
924,068
Kullanıcılar
451,553
Son üye
baran.3230

Yeni konular

Geri
Üst