Anladım, teşekkür ederim.Kullanamazsın, ışıldaktaki akü 6 volt sendeki 12 volt.
14.4 volt gibi bir adaptör ile şarj edebilirsin.
Bir anne 6 çocuğu 6 saatte beslerse, 12 çocuğu 12 saatte besler mi dedim.güzel insan, elinde bir anne var (6 volt aküyü şarj eden devre) 6 tane çocuğu besliyor(6 volt akü) ve gücü o kadar. şimdi sen bu anneye 12 tane çocuk verirsen(12 volt akü) bu anne 12 tane çocuğu besleyebilir mi? @rsimsek ustamızın da belirttiği gibi uygun voltajda bir adaptör ile beslemeniz gerekir.
Bizimki 2 çocuğu besliyor sonra dünyayı bana dar ediyor. 6 çocuk olsa keserdi beni heraldeBir anne 6 çocuğu 6 saatte beslerse, 12 çocuğu 12 saatte besler mi dedim.
Şaka şaka teşekkür ederim efendim
Bizimki 2 çocuğu besliyor sonra dünyayı bana dar ediyor. 6 çocuk olsa keserdi beni heralde
Hem bırakmıyor hem eziyet ediyor usta çok mağdurum oda bülüyür bıraksa eziyet edecek kimse kalmayacaksen şanslısın, benimki bana bırakmıştı, benim kızım bana 3 yaşına kadar anne dedi. ev erkeği nasıl olunurmuş sen bana sor.
dua et başından eksik etmesin yaratan. yarın öbür gün, bu eziyetleri mutlulukla anacaksın. mutluluğun onun eziyetleriyle daim olsun. bak bana, her gün yemek yap, bulaşık/çamaşır yıka, temizlik yap, rakı iç. zor yani, birde evde kavga edecek birileri olmalı. kavga edeceksin ki barışabilesin. (buradaki kavga kelimesi kesinlikle kötü anlamda değil)Hem bırakmıyor hem eziyet ediyor usta çok mağdurum oda bülüyür bıraksa eziyet edecek kimse kalmayacak