Geometri ve boya problemini nasıl çözdünüz?
hocam zaten 150 cm çanak hotbird e ayarlı özellikle 3 tane 4k kanal için ayarladım tv 4k olduğu için tvye renk katması açısından çanak boşta duracağına 4k yayınları izleyelim zamanlada çoğalır dedim
geometriye gelince çanağın etrafına 50 cm arayla 40 cm lik hfif demir çıta akıllı vida ile atarak döndüm elimde 10 mt uzunluğunda beyaz kalın sert bir plastik vardı çıtalar uzunluğunda 75 cm boyunda keserek çıtalara küçük vidalarla çanağın aynı yüzeyine denk getirecek şekilde vidalıyorum hafif girinti çıkıntı oldu ama yarısı bitti ve güzel gidiyor ara ara sinyal kontrolü yaparak güncelleme alıyorum o halde iken hem sinyal yüksek hemde her taramada 10 kanal ekleniyor
nasıl bir mantık pek anlayamadım işin sonunda sökerim olur biter ama sinyal yükselir se dahada sağlamlaştırırım
siz ne dersiniz bu işi alüminyum ekleyerek yapan var
ama bozduktan sonra astra uydusunu deneyecem bakalı bulabilecekmiyim buraya yazacağım
plastik beyaz olduğundan boyaya gerek yok çanağa uyum sağladı dışarıdan komşulardanda dikkat çekmeye başladı
Bunlara gerek yok
@yavuz31, yağmur sorununuz başka ;
hocam benim amacım can sıkıntısından DO IT YOUR SELF DIY yapmak amacım boşta kalan ürünleri değerlendirmek elimde olan 4k tv ye renk katmak amacım
mibox
fire stick 4k
4k tv
iptv
turksat
ve 4k kanal olan uyduyu seçmek amacım
hodbirt de 3 tane şifresiz 4k var
nasa 4k uzay belgesel
hotbird 4k doğa belgesel
ftv 4k aktualite
trt 4k genel
zamanla bir kaç tane daha gelirse tadından yenmez
gönderdiğiniz video işlemlerini tek çanak ile 4 uydu aldım lakin android box iptv uyduyu bitirdi kalan sadece ulusal kanal ve uydular ben sadece uydulardan 4k topluyorum