Ekli dosyayı görüntüle 16634
sanırım daha net olmustur resım.
sorunum da daha acık olarak akü şarj devresi yapacagım henuz simulasyon asamasındayım ancak picten gönderdıgım lojik 1 ile npn transıstorumu devreye alamıyorum capasite dolmuyor bazende farklı transıstor ile deneyınce de lojik 0 vermeme karsın transıstor iletimden cıkmıyor sureklı ıletım de oluyor.
Zaman ayırdıgınız ıcın cook tessekkur ederim her ıkınızede bırde cozumu bulursak mınnettar kalırım 3 gundur falan bununla ugrasmaktayım
şidi fark ettim. devrende gnd yok termınal mods dan graund ı al devrenin şasesine bağla çalışacaktır..Ekli dosyayı görüntüle 16634
sorunum da daha acık olarak akü şarj devresi yapacagım henuz simulasyon asamasındayım ancak picten gönderdıgım lojik 1 ile npn transıstorumu devreye alamıyorum capasite dolmuyor bazende farklı transıstor ile deneyınce de lojik 0 vermeme karsın transıstor iletimden cıkmıyor sureklı ıletım de oluyor.
Zaman ayırdıgınız ıcın cook tessekkur ederim her ıkınızede bırde cozumu bulursak mınnettar kalırım 3 gundur falan bununla ugrasmaktayım
gnd bağladım bu seferde gerilimin 3 te 1 gözüküyot voltmetredeşidi fark ettim. devrende gnd yok termınal mods dan graund ı al devrenin şasesine bağla çalışacaktır..
,Ekli dosyayı görüntüle 16634
Ekli dosyayı görüntüle 16645,
merhaba~~
devrede bi kaç düzenleme yaptın çalışıyor umarım istediğiniz budur,
kolay gelsin---
BK~~
.tesekkür ederim ilgilendiğin için ancak gönderdıgın devrenın benımle bır alakası yok