Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Entegrenin için de kanalları okumak için multiplexer var. Ve her bir kanal geçişi için delay girmeniz gerekli. Bu delay çok düşük veya çok yüksek olursa hataya sebep olur. Kanal geçişleri için delay değeriniz nedir?
Boştaki kanalların tümünü gnd'ye çekmeyi deneyebilirsiniz o zaman. Bu entegre yi zamanında bende kullanmıştım ama farklı bir sorunla karşılaşınca kullanmayı bırakmıştım.
Siz aslında vdd voltajını ölçüyorsunuz. Vdd yerine bir voltaj referansı kullanın .
Vdd yi bir voltaj regulatörü üretiyor muhtemelen . Isındıkça vdd düşüyor olabilir.
low pas filter + farklı bir güç kaynağından besleme + güç kaynağına kondansatörler ekleme sonucu eskisine nazaran value düşümü çok yavaşladı.ama tamamen düzeldi diyemem. hatta bazen değer düşümü değil değer yükselmesi bile oluyor .Adc illaki dalgalanmalar ile karşılaştım Sizlerde karşılaşmışsınızdır.Fakat burada hatanın lineer olması ve giderek artması enteresan.