Bütün avrupa biontech olmuş, çakal yahudilerin alayı aşı olmuş, doktorlar aşı olun mutlaka diye uyarıyor, aşıyı bulan uğur şahin türk. Şimdi kalkmış sivri akıllı bir grup aman aşı olmayın tehlikeli diyor.
Sadece gülüyorum
Kimyasal/biyolojik maddenin insana ölümcül derecede zarar verip vermeyeceğini bilmemkaç milyon denekden sonra anlayabiliyorsa o adam profluğuda doktorluğuda bıraksın gitsin pazarcı olsun.
Herkesin görüşü kendisine ama Uğur şahin ve eşi Mayıs ayı sonunda aşı oldu.Bu bilgiyi düzeltmek lazım.Uğur şahin neden kendi vurulmuyor o zaman..
Aynen bizim işimiz uyarmak herkes kendi kararını kendi verir.Herkesin görüşü kendisine ama Uğur şahin ve eşi Mayıs ayı sonunda aşı oldu.Bu bilgiyi düzeltmek lazım.
Eğer böyle bir niyetle "aşı olduk" deyip birilerinin susmalarını bekliyorlarsa bu adamlardan değil doktor kapıcı bile olmaz.Aynen bizim işimiz uyarmak herkes kendi kararını kendi verir.
Ayrıca ben yinede onların aşı olduğunu düşünmüyorum.Sadece aşırı tepki gelince olduk deyip milleti susturdular.
Zaten onlar birer kukla.Arkasında kimler var araştır.Eğer böyle bir niyetle "aşı olduk" deyip birilerinin susmalarını bekliyorlarsa bu adamlardan değil doktor kapıcı bile olmaz.
Lise öğrencisine tutup deseniz ki böyle bir planımız var ama sizi korumak için aşı yapmayacağız ve bunu herkes bilecek o bile bu plana güler Adamlar küresel çapta katliam planlayacaklar ama en başta biz zaten aşı olduk deyip hem aşının reklamını yapıp hem de siz niye aşı olmadınız sorularına muhatap olmaktan kaçacaklarına sonradan bu yola gidiyorlarsa o adamlar bildiğiniz geri zekalıdır.