Öğretmen27
Profesyonel Üye
Özelden mesaj çekme. Okumuyorum ve siliyorum.
Çok haklisin. Tamda bahsettiginiz gibi hem bilgi verme şevkim hem forumdan aldigim haz arkadaş sayesinde son bulmuş oldu. Bugün itibariyle mümkün oldukça foruma uğramama ve bilgi aktarmama karari aldim. Arkadaşada dili hafif olan basit kitaplardan okumasini tavsiye ediyorum. Aksi halde benim gibi cahiller anlamiyor. Neyse...Yine satasiyorum ama bu son...Anlaşılır olup ta birbirimizi kırıp üzen yazılar okumaktansa, anlaşılması zor yazılar okumayı tercih ederim. Birinden belki birşey anlamam zaman alır yada hiç bir şey anlamam ama diğeri bilgi alış-verişini ve onun verdiği hazzı yok eder. Lütfen arkadaşlar...
Çok haklisin. Tamda bahsettiginiz gibi hem bilgi verme şevkim hem forumdan aldigim haz arkadaş sayesinde son bulmuş oldu. Bugün itibariyle mümkün oldukça foruma uğramama ve bilgi aktarmama karari aldim. Arkadaşada dili hafif olan basit kitaplardan okumasini tavsiye ediyorum. Aksi halde benim gibi cahiller anlamiyor. Neyse...Yine satasiyorum ama bu son...
KK benim için bitti. Silmeme izin verilen tüm konulardaki tüm mesajlarımı da özenle siliyorum. Sevinebilirsin malum kişi.