evet mehmet kardeşim senin bahsettiğin olay bizim ilk istediğimiz zamanlı sistem içindi. şuanki durum ise zamansız olacak yani:
foseptik kuyusu dolunca 1. motor çalışacak tahliye işlemi bittiğinde motor duracak,
kuyu 2. sefer dolduğunda 2. motor çalışacak ve tahliye bittiğinde motor duracak,
kuyu 3. sefer dolduğunda 1. motor çalışacak ve döngü bu şekilde sürecek.
motorlardan birine katı atık sıkıştığında ve motor zorlandığında ilgili motorun ayar sahalı termiği atacak ve diğer motor devreye girecek. tabi bu olağanüstü durumda diğer motorun devreye girmesi için termiklerin kontaktöre faz gönderen uçlarının girişleri birleşecek. birleştirme işlemi 3 fazlı bir kontaktörün 1.kontağı ile yapılacak. 2. kontak ise işyerindeki alarm sistemine kumanda kontağı olarak kullanılacak 3. kontakta boş olacak. birleştirme kontaktörünün tetiklemesi 2 termiğin arıza çıkışlarının paralel bağlantısından alınacak.
sıralama için ise start stop rölesinin 1 ve 3 numaralı kontak çıkışları termiklerin kontaktöre faz gönderen girişlerine bağlanacak.
start stop rölesinin 2 nolu kontak ucuna sıvı seviye rölesinin 3 numaralı kontak ucu bağlanacak. sıvı seviyenin kontağının 2 numaralı ucu faza bağlı olacak.
sıvı seviyenin 3 yada 1 numaralı kontak çıkışından tek kontaklı bir kontaktör ile start stop rölesinin tetiklemesi yapılacak.
ben böyle yapmayı düşünüyorum. ilave etmek istediğiniz varsa veya öneriniz varsa bekliyorum