Panassonic
Üye
Ben elektrikçi değilim, bu forumda da konuşmayıp gelip sohbet yorumu yazan elektrikçiyim diyen birisiniz. Burada ben elektrikçi değilim dedim panoya kutuya ne dememi bekliyorsun? verdiğin cevaptan ilkokul mezunu, arkamdan koşun ben ustayım zihniyetine net benziyorsunuz. Bu nasıl yazı yazma şekli? önce yazı yazmayı öğrenin beyefendi. Ben amper sordum adam geldi gerek yok dedi sen neyi anlatıyorsun? ben mi konuyu uzattım? adam mühendisim böyle böyle diyor diğer olmaz diyor bende yanlış mı doğru yapıldı kendi derdimdeyim? Allah akıl fikir versin size denk gelen adamında vay haline vay. Okuma yazmanızda sıkıntı olduğu belli çünkü kaynağı bana değil diğer tartıştığı adama gösteriyor bu kadarına da pes yalan iftira konuşmaya başladınız. Çok zorunuza giden bir şey var ne yaranız var gocundunuz bilmiyorum ama herkes kendi üstüne alındığı kadardır. Site sahiplerine söyleyeyim, Sami İnci kullanıcısı bu siteye sadece elektrikçiler girebilir diyor yazsın sitenin girişine. Mantığa rezilliğe bakar mısınız utanma olur insanda. Elektrikten anlamayan işi olmayan adama ne makalesi, 2 tane sigorta koyacağım 63 mü olsun 40 mı dedim adam gerek yok diyor diğeri var diyor diğeri okumadım cevapları yazayım diyor. Bu ülkede bunlar mühendis olmuş biz sizin neyinizi tartışalım bitmişiz zaten. Kitabı yiyen sınavda kusan bilim adamı profesör oluyor, bu ülkede herkes her şeyi biliyor.Ben,önce soruya bakarım.Çek çek uzaya-
cak ( nasıl tahmin etmişim ama ) ,ne
kadar anlatırsan arkası eksilmeyecek,kay-
nak kim / nerede sohbeti uzayacak konu-
lara bulaşmıyorum.Arkadaşımız soruyor,
" bana,300 kvar kompanzasyon malzeme-
si çıkarırmısınız ? ".Daha,pano ile kutuyu
ayıramıyan soruyu sorana verilecek ce-
vapta buna benzer.Değerli 2 arkadaşım,si-
ze kaynaklar sunuyor.Hala,ısrarla,başka
girişlerle konuyu uzatıp ,sanki,herkesin mutlaka inandırılması gibi bir zorululuk varmış gibi zorlayıca akıl vermeye kalkı-
yorsunuz.O arkadaşlarımı,sabırları nede-
niyle tebrik etmemin sebebi odur.Madem
yardımcı olmaya gönüllüsünüz,300 kvar
kompanzasyon ihtiyacı olan arkadaşın is-
teğine cevap verin.