Fırat0623
Üye
neden abi ? birde iş imkanları nasıl ?kontrol ve otomasyon
biyomedikal nasıl sağlık alanı ? birde mekatronik iyi diyorlar ?bu bölümün içinde elktriğide elektroniğide ister istemez öğrenirsin artık herşey otomasyona döndü iş bulma ve maaş avantajları daha fazla tabiiki de senin istek ve azmine bağlı slm
abi benim burdaki tüm bölümlere ilgim var ankarada iş bulabileceğim teknikerlikler daha çok aranan bir bölüm istiyorum senden ?biyomedikal sağlık alanıyla ilgili tedavi amaçlı kullanılan cihazların bakım onarım geliştirme arıza bulma çalıştırma proğramlama gibi işler kısaca sağlık sektörüyle ilgili makine ve cihazlarla uğraşırsınız. mekatronik Elektrik Elektronik mekanik hepsininde içinde olduğu bi mühendislik dalı.karar senin tabiiki slm
şimdi abi ben 2 yıllık bölü seçcemde şu bölümler var hangisini tavsiye edersiniiz ?ne farkeder Elektrik oku Elektronik ek yardımı al elektronik oku elektrik ek yardımı al 2 meslek göz çıkarmaz hangisi okursan oku diğerini 6 aylık sıkı bir eğitimle kavrarsın ama öncelik ne dersen elektiriği tercih ederim otomasyon ağırlıklı