abi biyomedikal nasıl sağlık alanı ? birde mekatronik iyi diyorlarda ben inanmıyorum valla abi şimdi ben lise sonum bölümmü Elektronik yalnız ben hiç otoasmyon dersleri görmedim 0 bilgi varyani az bireşy elektronik biliyorum o kadarElektrik veya kontrol ve otomasyon yanınada elektrikden anlayan kankalarına takılırsan olay bitmiştir
plc ve sacadayıda kavradınmı ihtiyac duyan firmaları gıdıklarsın piyasa kızıştır al maaşı otur
yalnız abi 2 yıllık şimdi mekatronikte az makine az eelektronik derken 0 bilgi ile çıkacam diye korkuyorum sadece şuan hiçbireşy bilmiyorum birde hiç mekatronik teknikeri aranıyor diye bir ilanlda görmedim hep temel bölümlerin teknikeri aranıyor Elektrik mesela ?Valla bence mekatronik seç parası iyi
işte gelcekmiyiz2 yıllık okuduktan sonra kontrol veotoasmyon okuyacamdaElektrik otomasyon süper ben 2 stajyer elemana 6 ayda öğrettim mal gibilerdi önemli olan iyi bir ustaya denk gelmeniz tabiki 6 ay bir şey değil ama ne kadar geciktirirsen okadr kaybedersin git bir otomasyon firmasına bardaklarını yıka yerleri süpür ustana yalakalık yap çözersin