22 kw motor için kontrol problemi

soft start işini rahatlıkla görür.ATS48D62Q bunu dene fiyatı 700 tl civarı
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
mıkro mastır surucuyle hal edersın kardeş kolay gelsın
 
Merhaba,

Öncelikle motorda bu tür çok sık dur kalk yapan motorlarda cebri fan kullanılması faydalı olacaktır.

Motoru durdurup kaldırmak yerine, manyetik kavramada kullanabilirsiniz.

Saygılarımla...
 
syn günahkar bu guctekı motorun enjeksıyon makınasında urun almada nasıl kullanıldıgını merak ettim dogrusu.bir motorun bu kadar sık surelı durup kalkması hıc dogru degıl.bunun yerine pinomatik yada hidrolik bir sistem kurma ihtimali yok mu
 
Bencede, bu motorda , motor devamlı devrede kalmalı, kavrama vs. ile yardımı ıle mekanık olarak mal verme işlemı yaptırılmalıdr..
 
buna benzer bi olay bizimde başımıza gelmişti biz de step motoru sürücü ile çalıştırmıştık tavsiye ederim
 
Bu sorunu çözebilmek için kesinlikle sürücü kullanmanız gerekir. önce yıldızda çalışsın sonra zaman rölesiyle üçgene geçsin diyen arkadaşlar bu motorların nekadar sürede yıldızdan üçgene geçtiğini bi araştırsınlar. zaten sistem uzun süre çalışsa böyle bir sorun ortaya çıkmazdı.
 
Bende arkadaşlar gibi servo motoru oneriyorum maliyeti yüksek gelirse step motor da kullanabilirsin.su anki durum sadece sürücü ile cozulebilir kanaatindeyim.ama dur kalklar motoru yıpratacaktır.motor tam devrini almadan bunu sürekli hale getirmek diger acıdanda boş yere bir enerji sarfiyatıdır.
 
arkadaşlar enjeksiyon makinelerinde mal alma sistemleri çok hızlı dur kalk yaparlar bu yüzden ya hidro motor yada servo motor kullanılır. son dönemde servo motor uygulamaları çok ileri gitmiştir. asenkron motorlar sürücü ile beraber kullanılsa bile bu tip sistemlerde uzun süre çalışamazlar arıza verirler
 
En kolayı frekans invertörü kullanmandır.Hem ani yüke girip çıkmya izin verir hem de
motor çok fazla boşa çıktığından ciddi enerji tasarrufu sağlarsın
 

Forum istatistikleri

Konular
129,190
Mesajlar
924,085
Kullanıcılar
451,554
Son üye
elektrikci7716

Yeni konular

Geri
Üst