hiç sorun olmaz.bu butonda olur.bu gönderdigim resimdeki butonda olur.
evet hepsi var multimetre,havya lehim teli pastası hepsi mevcut.bu kart üzerinde ne yapacaksak yapabilecegimi sanıyorum.O zaman ilk sorun yön değiştirme işini hallettiniz sayılır.
Kart üzerindeki butonun 2 bacağı var. Bu iki bacağa kablo lehimleyip uzatarak bu butona bağlayarak yön konusunu en kolay şekilde halletmiş olursunuz.
Bunda hemfikir miyiz?
Elinizde multimetre ölçüm aleti ve havya lehim teli v.s. varmı? Hangi şehirdesiniz?
sarı ile kırmızı kısa devre,yeşil ile mavi kısa devre .buzer ötüyor.Devir butonun 4 bacağını ölçmenizi istiyorum butona basmadan yanlarına renk ile işaretledim.
Hangi renkler birbirine kısa devre ölçebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 113738
eyvallah serkan kardeşim sabah bir butona bakayım.bulabilirsem.lehimler tekrar sana yazarım.emeklerin için çok teşekkür ederim.sagolasın.başak bir ihtiyaç varsa onarıda bulmaya gayret edeyim.sarı ile yeşil olan yere 2 kablo lehimleyecegim.butonlarda bu kabloları nasıl baglıyacagım.bu 2 kabloyu.+ - uçları nasıl olacak acaba.Tamam o zaman sarı ile yeşil noktalara bir kablo lehimleyip dışarı uzatıyoruz. Ucuna da görselde verdiğiniz gibi yada benim gönderdiğim gibi pano tipi bir buton koyup devir değiştirmeyi bu buton üzerinden yapıyoruz.
serkan kardeşim selamlar.dediginiz şekilde yaptım.videodada göreceginiz üzere direk uçları butona bagladıgımda motor çalışmadı.ancak bir ucunu çıkardıgımda saat yönünde dönmeyebaşladı ve ucu degdirip çekince ters yöne dönmeye başlıyor.iki üçda butona baglı kalınca motor çalışmıyor.
kapalı devre gösteriyor buzer ötmüyor.Lehimli kısmı resim atabilir misiniz? Butonunuz normalde kapalı buton olmasın? Ölçebilirmisiniz butonu?
serkan kardeşim buton uçları degiştirince çalıştı.emeklerine saglık.çok teşekkür ederim allah razı olsun.şimdi müsait oldugunuzda acil butonu nasıl baglıyacagımızı denemek.Lehimli kısmı resim atabilir misiniz? Butonunuz normalde kapalı buton olmasın? Ölçebilirmisiniz butonu?