Benim de bahsettiğim bu üzerinde levha var artı 10mA ile sınırlandırılmış hatta yeni sistem sürekli değilde saniyede 3 atım şeklinde ama halkımız uyarılara bakmaz okumaz cahil derseniz o başka. Diğer konuya gelince zaten çitin çekildiği yer dağ başı merkez filan değil kalbi olan adam o mesafeye çıkmaya kalkt mı zaten kalp iflas eder nereye kalmış tele dokunacak can verecek... çitin yanına gittiyse zaten ya kaşınıyordur ya intihar edecektir!
elektrikli çit sistemleri için kullanılacak malzemeler=1/ elektrizatör cihazı 2/elektrik çit teli 3/izalatör 4/muhtelif boyda ağaç kalas googlda enka tarım ve hayvancılık yazıp iletişim telefonlarını alabilirsin şahsen ben domuzlardan korumak için işyerinin çim alanına döşedim şu an faal ve kullanıyorum tabiiki gerekli uyarı levhalarını yazarak slmMerhaba arkadaslar. Şöyle bi sorum olacak. Evdeki priz elektrigindrn alacağım elektriğin voltajını düşürdukten sonra evin etrafındaki çite elektrik verip ayıları ve diğer hayvanları korkutmak için Nasıl bir düzenek kurmam lazım. Trafo ,regülatör yada başka birşey. Yardımcı olur musunuz.
elektrikli çit sistemleri için kullanılacak malzemeler=1/ elektrizatör cihazı 2/elektrik çit teli 3/izalatör 4/muhtelif boyda ağaç kalas googlda enka tarım ve hayvancılık yazıp iletişim telefonlarını alabilirsin şahsen ben domuzlardan korumak için işyerinin çim alanına döşedim şu an faal ve kullanıyorum tabiiki gerekli uyarı levhalarını yazarak slm