24 v tek faz 3 faz yardım

karadeli42

Üye
selam arkadaşlar uyku apnesi cpap cihazım anakart yandı motoru 3 faz çalışıyor anakart kart olmadan dimmer ile çalıştırmak istiyorum hava basıncını yükseltip düşürmek için nasıl bir devre yapabilirim yada en ucuz nasıl çözüm yolu var bu işin.
link örnek video
https://www.alibaba.com/product-det...yofferlist.p_offer.d_image.262f13a05SudLW&s=p

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.03 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.03 (2).jpeg
    116.8 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.01.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.01.jpeg
    327.4 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.02.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.02.jpeg
    334.5 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.03 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-30 at 10.20.03 (1).jpeg
    108.4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Sanırım BLDC motorlu bir cihaz. Bu motoru sürücüsüz çalıştıramazsınız. Motora uygun harici bir BLDC sürücü bulabilirseniz onunla çalıştırabilirsiniz.

Cok basit bir arizasi olabilir. Iyi bir elektronikci kartin arizasini bulabilir.

Kart yandi derken herseyiyle mi sustu. Yoksa motor mu donmuyor sadece? Ekranda goruntu vs var mi?

Sanırım BLDC motorlu bir cihaz. Bu motoru sürücüsüz çalıştıramazsınız. Motora uygun harici bir BLDC sürücü bulabilirseniz onunla çalıştırabilirsiniz.
ufak bir sürücü yapmak mümkün mü
Cok basit bir arizasi olabilir. Iyi bir elektronikci kartin arizasini bulabilir.

Kart yandi derken herseyiyle mi sustu. Yoksa motor mu donmuyor sadece? Ekranda goruntu vs var mi?
resimde göründüğü gibi değil hocam sustu komple

güzel insan,
1- bu bir sağlık cihazı (yani adam kafasına göre yapmamış, belli bir arge çalışma ürünü)
2- dedikleriniz yapılamaz şeyler değil. değişik sürücü desteği ile yapılabilir şeyler.
3- sağlık oyuncak değildir kafana göre ayar yapamazsın
4- kart üzerinde eleman söküm işlemi yapılmış, bu kartı kim kurcaladı? bilen bir kişi mi? bilinçsiz bir kişi mi?
5- lütfen kartınızı cihazınızla beraber işi bile bir kart tamir ustasına götürünüz.
6- sağlık işi şakaya gelmez, kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

güzel insan,
1- bu bir sağlık cihazı (yani adam kafasına göre yapmamış, belli bir arge çalışma ürünü)
2- dedikleriniz yapılamaz şeyler değil. değişik sürücü desteği ile yapılabilir şeyler.
3- sağlık oyuncak değildir kafana göre ayar yapamazsın
4- kart üzerinde eleman söküm işlemi yapılmış, bu kartı kim kurcaladı? bilen bir kişi mi? bilinçsiz bir kişi mi?
5- lütfen kartınızı cihazınızla beraber işi bile bir kart tamir ustasına götürünüz.
6- sağlık işi şakaya gelmez, kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
sayın abim 3 tane medikal teknik servise ulaştım 2 entegre yanık numaraları okunmuyor yardımcı olurmusunuz dedim hiç biri yardımcı olmadı 7500 tl sıfır kart fiyatı verdi insanlık bitmiş bende yemin ettim yeni makine almak zorunda kalsam da türkiyeden almayacağım ali expres den firmaya ulaştım yeni kart alacağım makineyi yıllardır kullanıyorum ne kadar hava ihtiyacımvar biliyorum motor çalışsın hızı ayarlayım hava mı üflesin istiyorum

sayın abim 3 tane medikal teknik servise ulaştım 2 entegre yanık numaraları okunmuyor yardımcı olurmusunuz dedim hiç biri yardımcı olmadı 7500 tl sıfır kart fiyatı verdi insanlık bitmiş bende yemin ettim yeni makine almak zorunda kalsam da türkiyeden almayacağım ali expres den firmaya ulaştım yeni kart alacağım makineyi yıllardır kullanıyorum ne kadar hava ihtiyacımvar biliyorum motor çalışsın hızı ayarlayım hava mı üflesin istiyorum
güzel insan ne cihazı tanıyorum, ne de motorun çalışma voltajını. şuna göre ayarlama yapılabilir veya şu sürücü uygundur diyemem. sadece sürücü ile mekanik ayarlama yapılabilir mi onu da bilmiyorum. motorun çalışma voltajına göre yaptığım aramadaki uygun bir sürücü seçip sadece motoru çalıştırabilirsiniz.
https://www.google.com/search?q=bld...kgcLMS4xLjEuMS4wLjGgB58_&sclient=gws-wiz-serp

şimdi başlığı okuyunca 24 volt ibaresini gördüm. bu voltaj, kartı besleme voltajı mı? yoksa motoru çalıştırma voltajı mı? her iki durumda da elimize nur topu gibi bir sorun çıkıyor. besleme sorunu. şimdi
https://www.n11.com/urun/brushless-fircasiz-pwm-motor-surucu-6-30v-14685919
böyle bir kart aldık diyelim. mevcut kart üzerinden voltaj vermek benim harcım değil. (işini bilen usta ne kadar becerir onu da bilemem) yani extra bir de besleme birimine sahip olmamız gerekecek. varsayılan 24 volt xxx amper (motorun kaç amper olduğunu bilmiyorum) bir güç kaynağımıza bu sürücüyü girdiğimizde velev ki çalıştı. Ekran çalışmayacak, ayarı sadece karta monte pot üzerinden yapılacak ve süre sınırı veya yükte kapatma olmayacak. başka ne gibi ayarlar var bilmiyorum. yani bütün sorumluluk size ait olmak üzere besleme +sürücü devresi ile çalıştırılabilir. tamamen manuel ayar.

Arızalı cihaz hakkında bilği de verseydiniz .
Marka model fotoları vs diğer bilğiler .
Yayınladığınız fotoda arızalı dediğiniz parçalarının kaliteli yakın çekim fotolarını yayınlasanız .
Belki arkadaşlar daha iyi yardımları dokunabilir .

Konu başlığı benim görüşüme göre elektronikci arkadaşların görseline girmiyor .
Konu başlığı ? .

7500 tl sıfır kart fiyatı verdi .
Kartın fotosunu çekebilseydiniz . ( Parça numaralarını )

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,914
Kullanıcılar
452,813
Son üye
Abuzer komurcu

Yeni konular

Geri