elektrikçicüneyt
Profesyonel Üye
aslında benim düşüncemde bu yönde ama bu pimi çekecek parçaya yay bağlamayı düşündüğüm için.yay pime esneklik kazandıracak.bu nedenle gücü yeterli olabilir diye umudum var.eğer röle bobiniyle bu işlemi yaparsam tristörde dahil bana 1 tanesinin maliyeti 20 tl geçmeyecek ama valf bobini bağlarsam en az 30-35 tl vemem gerekecek.bire hızlı çalışmasını isediğim için özel imalata girerse maliyetim oldukça artacak.
şunuda yapabilirim yine valf bobini kullanırım ama standart değerlerdekini kullanırım ve hızlanması için tristör bağlayabilirim.buda özel imalata girmediği için maliyeti aşağı çeker ama benim korkum makinanın çalışma hızına yetişemezsem bu büyük sorun olur.bu nedenle bu bobinlerin ucuna tristö bağlayarak çalşma hızını aşağı çekmeye niyetim var bunu yapabilirmiyim?
şunuda yapabilirim yine valf bobini kullanırım ama standart değerlerdekini kullanırım ve hızlanması için tristör bağlayabilirim.buda özel imalata girmediği için maliyeti aşağı çeker ama benim korkum makinanın çalışma hızına yetişemezsem bu büyük sorun olur.bu nedenle bu bobinlerin ucuna tristö bağlayarak çalşma hızını aşağı çekmeye niyetim var bunu yapabilirmiyim?